Ponedeljak, 15.11.2010.

17:30

Štimac napustio Ventspils

Letonski Ventspils raskinuo je ugovor sa nekadašnjim centrom Crvene zvezde Vladimirom Štimcem, uoči početka FIBA Evročelendž kupa.

Izvor: AK

Default images

Glasine da će Štimac napustiti Ventspils počele su još u subotu, a sve je postalo mnogo jasnije u ponedeljak kada centar nije sa ekipom otputovao za Ukrajinu, na meč sa Himikom.

Generalni menadžer Ventspilsa Martins Ribens potvrdio je da stručni štab više ne računa na Štimca koji je u Rigu došao početkom septembra.

Trener Ventspilsa Algirts Brazos istakao je da Štimac nije opravdao očekivanja, da nedeljama nije pokazao nikakav napredak u igri, štaviše, da nije dostigao zahtevani nivo, pre svega u fizičkoj spremi.

Štimac se prethodno afirmisao u Beovuku, na Baltiku je ranije igrao za Žalgiris i Valmieru, a dres Crvene zvezde nosio je od 2008. do 2010. Prošao je skoro sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: