Aju: Imali smo petlju

Reprezentativac Gane Andre Aju rekao je da je njegova ekipa prošla u četvrtfinale Kupa afričkih nacija zato što je imala petlju.

Izvor: JT

Sreda, 28.01.2015.

04:15

Default images
Beta/AP Photo/Themba Hadebe

Gana je u odlučujućem meču grupe C na šampionatu Afrike pobedila Južnu Afriku sa 2:1.

“Pobedili smo jer smo imali petlju i odlučnost, mnogo smo želeli trijumf”, rekao je vezni fudbaler Olimpika iz Marselja, koji je postigao drugi gol za trijumf Gane i prolazak u drugu fazu.

Južna Afrika je povela u 17. minutu, ali su ‘crne zvezde’ preokrenule pogocima u 73. i 83. minutu preko Džona Bojea i Ajua.

Odigrali smo vrlo dobro drugo poluvreme. I prvo je bilo dobro ako se ne računa primljeni gol. Moramo da ostanemo mirni i da ne 'poletimo' sada, jer je ovo tek početak takmičenja. Treba da uživamo, ali nije kraj. Ne znam ko će nam biti protivnik, ali ćemo dati sve od sebe da prođemo dalje”, rekao je Aju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: