Sa Pintu: Remi najpravedniji

Trener Crvene zvezde Rikardu Sa Pintu rekao je nakon poraza od Partizana u 144. 'večitom derbiju' da je teško igubiti posle mnogo rada.

Izvor: MN

Subota, 18.05.2013.

22:34

Default images

Partizan je golom Jojića u 90. minutu ostvariio pobedu i stigao korak bliže šestoj uzastopnoj tituli šampiona Srbije, jer dva kola pre kraja ima pet bodova više od 'crveno-belih'.

"Teško je izgubiti ovako posle ovoliko rada. Posle osam pobeda, teško nam je, stvorili smo mogućnost da pobedimo, ali smo izgubili. Izgubili smo iz prekida, mnoge stvari nisu valjale kod nas."

"Sudija je morao da zaustavi igru kada je Maksimović fauliran, tada je usledila naša greške i gol. U situaciji kada je jedan naš igrač bio na zemlji, imali smo polukontru, ali je zaustavljena iako smo imali loptu u posedu", rekao je Portugalac, koji je istakao da su i povrede uticale na tok meča.

"Sve su to detalji koji odlučuju kada dva velika tima igraju utakmicu. Mogli smo da damo gol u prvom poluvremenu, imali smo šanse, ali i dve izmene zbog povreda, to je uticalo na taktiku koju smo zamislili. Izgubili smo Lazovića, a to nismo smeli da dopustimo. Posle toga smo imali neke prilike, ali nije isto kada on nije tu. Partizan je zaigrao bolje u drugom poluvremenu, mi smo nešto morali da promenimo jer nam je trebala pobeda, tada se izgubila sredina terena. Gledajući šanse mislim da je trebalo da bude nerešeno.

"Partizan nas nije iznenadio, igrali su kao i ranije,a mi moramo biti ponosni na kvalitet Zvezde koje ne treba nikoga da se plaši. Takav je fudbal, dobiješ osam mečeva, ali izgubiš jednu utakmicu i izgubiš sve“, rekao je Sa Pintu koji se zahvalio navijačima i poručio da ne gube nadu u njih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

133 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

6 h

Podeli: