Teves Fergusonu: Počivaj u miru

Paradom u centru Mančestera Siti je proslavio osvajanje titule u Premijer ligi, ali je sve to u senku bacio Karlos Teves svojim morbidnim postupkom.

Izvor: JT

Ponedeljak, 14.05.2012.

22:38

Default images

‘Građani’ su se Mančesterom provozali u otvorenom autobusu, a Argentinac je u jednom trenutku podigao baner koji je bio urađen kao nadgrobni spomenik, a na njemu je pisalo “Počivaj u miru Fergi”.

Taj baner bio je upućen Aleksu Fergusonu, menadžeru Mančester Junajteda, koji je Siti pobedio u borbi za titulu u triler završnici sezone.



Tevesa, kojeg je Ferguson trenirao nekoliko sezona u Junajtedu, okružen je kontroverzom tokom cele sezone. U januaru je da će napustiti Siti pošto je prvo bio suspendovan zbog sukoba sa menadžerom Robertom Mančinijem, a potom otišao u Argentinu bez dozvole kluba. Ipak, Mančini je na kraju popustio, što mu se isplatilo, pošto je Teves bio jedan od najzaslužnijih za treću titulu Sitija u istoriji, prvu još od 1968. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: