Igrači Voše: "Mi smo jedini krivci"

Fudbaleri Vojvodine saopštili su da oni snose kompletnu krivicu za eliminaciju iz kvalifkacija za Ligu Evrope, protiv Vaduca iz Lihtenštajna.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 25.07.2011.

15:30

Default images

Vojvodina je prošle sedmice eliminisana iz kvalifikacija za Ligu Evrope, jer je u Novom Sadu poražena od Vaduca iz Lihtenštajna sa 1:3.

Prvu utakmicu Novosađani su dobili sa 2:0. Vaduc se takmiči u drugoj švajcarskoj ligi.

"Opravdanja za debakl protiv Vaduca nema. Sva krivica je naša i krst tog neuspeha ne smeju da snose ni trener niti uprava kluba", poručili su fudbaleri na konferenciji za novinare.

Kapiten Slobodan Medojević rekao je da ne pamti kada je Vojvodina primila tri gola na domaćem terenu.

"Jednostavno smo podbacili, to je to. Nismo bili na svom nivou, odigrali smo daleko slabije nego što smo navikli navijače", kazao je Medojević.

Odbrambeni igrač Branislav Trajković rekao je da su mu najteže pali zvižduci i suze sa tribina.

"Razočarali smo navijače, osramotili ime kluba i dres koji nosimo, to se ne sme ponavljati. Sada moramo svi podići glavu", poručio je Trajković.

Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina saopštio je da neće podneti ostavku nakon poraza od Vaduca.

"Ostavku sigurno nećemo podneti jer ne znamo zbog čega bismo. Ne vidimo da jedna loša utakmica može da izazove tolike probleme. Svako može da ima loš dan u fudbalu", rekao je Beti potpredsednik UO Vojvodine Dušan Pajević.

On je demantovao napise u pojedinim medijima da će predsednik kluba Ratko Butorović biti smenjen ili podneti ostavku i rekao da bi u tom slučaju ceo upravni odbor podneo ostavku.

Ratko Butorović, koji nije prisustvovao sednici jer je pod suspenzijom Fudbalskog saveza Srbije, rekao je agenciji Beta da "jedan poraz ne može da poremeti tako veliki klub kao što je Vojvodina".

Vojvodina će u utorak, u sklopu priprema za novo prvenstvo, odigrati prijateljsku utakmicu protiv Budućnosti iz Podgorice, na terenima Fudbalskog centra "Vujadin Boškov" u Veterniku, s početkom u 11 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: