Primorac: Janović neprofesionalan

Vaterpolo klub Primorac izdao je saopštenje na zvaničnom sajtu kluba u kome se objašnjavaju razlozi suspenzije Mlađana Janovića.

Izvor: B92, www.vkprimorac.com

Ponedeljak, 23.02.2009.

19:19

Default images

Direktor kluba Sava Pejović rekao je da se crnogorski reprezentativac poslednjih meseci ponašao neprofesionalno prema klupskim obavezama. ''U periodu od 6 oktobra do 7. februara Janović je prema evidenciji našeg trenera Perovića odsustvovao sa 56 treninga i devet utakmica. Od toga dve utakmice Evrolige i sedam Jadranske lige'', rekao je Pejović.

On je posdetio da je Janović uslovno kažnjen posle odsustvovanja u novembru i da se izvinio saigračima.

''Tada je Janović izrekao izvinjenje saigračima i obećao da se ništa slično neće ponoviti. Ponovilo se isto i dok su igrači vodili žestoku borbu u Pireju, Janović je bio na drugom mestu. Klub više nije imao izbora jer radi se o kolektivnom sportu, pojedinci su važni ali ne mogu biti iznad kolektiva i suspenzija je usledila sasvim razumljivo. Uostalom Janović nikako da nam stavi na uvid medicinsku dokumentaciju'', izjavio je Pejović.

Janović je ranije rekao da ima lekarsko opravdanje i da u Primorcu nisu ispunili osbovne obaveze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: