Musović: "Revanš Španjolkama!"

Izvor: Saša Ozmo

Nedelja, 22.07.2007.

15:41

Default images

Bek srpske reprezentacije Miljana Musović očekuje veliku borbu u finalu sa Španijom u okviru Evropskog prvenstva za košarkašice do 20 godina, koje se održava u Sofiji. Naše imaju puno motiva, Španjolke su ih savladale u finalu prošlogidšnjeg EP, kao i u grupnoj fazi takmičenja u Bugarskoj. „Znamo sa kime se suočavamo. Igrale smo mnogo puta i nadam se da ćemo im se revanširati za prošlogodišnji poraz. Jedno je sigurno, daćemo 200%, bilo bi zaista fantastično kada bismo sa zlatom došle kući", rekla je Musovićeva.

Miljana igra sjajno tokom celog takmičenja, predvodi našu selekciju u poenima (16 po meču) i asistencijama (3,9), a na polufinalnoj utakmici sa Francuskinjama ubacila je 20 poena.

„Uprkos porazu od Španije, pokazale smo da smo jake fizički i mentalno i oduševljene smo što smo u finalu. Individualni učinak  je uvek u drugom planu, najbitnije je da tim pobeđuje“, dodala je 20-godišnja košarkašica.

Finalni meč između Srbije i Španije na programu je u nedelju od 19 časova i 30 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: