Vukovi osvojili SAFS kup

Izvor: B92

Nedelja, 19.06.2005.

22:23

Default images

Ekipa Vukova iz Beograda pobednik je Kupa Srbije u američkom fudbalu. Vukovi su u finalu, na stadionu Obilića, pobedili šampione države Kragujevac Wild Boars rezultatom 20:7.

Ekipa Igora Hofmana je pred preko hiljadu i po ljudi na Vračaru izvanredno odigrala prvo poluvreme, tokom kojeg je kvoterbek Vukova Tasić razbijao domaću odbranu fantastičnim pasovima, ali je odličan bio i u trčanju.

Iz prvog napada domaćin stiže do tačdauna, a tokom akcije viđen je sjajni pâs od preko 40 jardi. U endzonu Vukovi su stigli trčanjem. Pred kraj prvog perioda domaći tim dolazi do tačdauna posle dodavanja od 30 jardi, ali pretvaranje nije uspelo. Tako je prva četvrtina završena rezultatom 13:0.

U drugom periodu Veprovi su pokušali da se vrate, ali nekoliko minuta pred poluvreme novi tačdaun prave Vukovi.

Drugo poluvreme počelo je snažnim napadima Kragujevčana, koji su bodreni od svojih navijača, došli do jedinog tačdauna trčanjem. Gostujući tim načinio je još nekoliko odličnih akcija, ali je u finišu napada greškama dozvolio umornim domaćina da do kraja zadrže prednost od 20:7.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Podeli: