Defago propušta veleslalom

Novi olimpijski šampion u spustu Švajcarac Didije Defago propustiće trku u veleslalomu, koja je na Igrama u Vankuveru na programu u utorak.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.02.2010.

21:33

Default images

Defago je na takav potez bio primoran zbog bolova u leđima koji su posledica povrede tokom treninga. Pošto će Defago propustiti trku Švajcarsku će u utorak predstavljati Didije Kuš, Karlo Janka, Mark Berto i Sanhdro Vileta.

32-godišnji Švajcarac, koji je specijalista za brzinske discipline – spust i superveleslalom, nije bio među favoritima za najviši plasman u veleslalomu. Defago, takođe, nije planirao da učestvuje u slalomu, poslednjoj disciplini koja će biti održana u Vankuveru, što znači da su 21. Zimske Olimpijske igre za njega gotove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: