Nova vest
Tenis

Četvrtak, 06.05.2010.

20:55

Ana Ivanović: "Rad se isplaćuje"

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je posle pobede nad Nadjom Petrovom da su dobre igre u Rimu plod vrednog rada.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Smanjila sam broj grešaka i borim se za svaki poen. Izađem na teren, pokušam da se zabavim i da svaki poen odigram najbolje što mogu. Marljivo sam radila nekoliko meseci. Igrala sam dobro na treningu, ali sada se to zaista vidi i na mečevima”, izjavila je Ivanovićeva.

Ivanovićeva odnedavno radi sa bivšim trenerom Štefi Graf Hajncom Guntartom.

“Osećam se sjajno na terenu posle rada u proteklih nekoliko sedmica. Mnogo sam radila na servisu i zato sad uzimam mnogo lakih poena. Servis mi je bio veliki problem u prethodnih godinu i po dana, a sada imam dosta poverenja u svoj servis, što utiče da imam manji pritisak prilikom ostalih udaraca”.

Poslednje finale Ana Ivanović igrala je prošle godine u Indijan Velsu, a poslednju titulu osvojila je u Lincu krajem 2008. godine.

“Sada je sve to iza mene. Mislim da svaki igrač prođe kroz neka teška vremena, ali nije bitno koliko puta padneš, već koliko brzo ustaneš. Drago mi je da sam ponovo na pravom putu”.

JJ: "Stvarno neverovatno"

Jelena Janković je pobedila Venus Vilijams sa samo jednim izgubljenim gemom (6:0, 6:1). Jankovićeva je pobedila na turniru u Rimu 2007. i 2008. godine i priznaje da nije očekivala lak meč, protiv igračice sa kojom je do sada imala nerešen rezultat 5:5 u međusobnim duelima.

"Naravno da nisam očekivala lak meč. Imala sam mnogo teških mečeva sa Venus. Sjajno je pobediti sa 6:0 i 6:1, stvarno neverovatno".

U narednom kolu očekuje je Serena, koja je prvi nosilac i trenutno najbolja igračica na WTA listi.

"Kada igrate protiv Serene ne možete da se opustite i morate da date sve od sebe", rekla je Jankovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu