Nova vest
Tenis

Sreda, 20.02.2008.

19:16

AI: Ne znam da li nastavljam turnir

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Prvi nosilac turnira u Kataru Ana Ivanović možda će morati da se povuče sa takmičenja zbog povrede članka u meču drugog kola sa Olgom Govorcovom u sredu. Srpska teniserka, finalista prošlomesečnog Otvorenog prvenstva Australije, okliznula se blizu osnovne linije i pala sa bolnom grimasom na licu, ali je posle ukazane pomoći uspela da osvoji još dva poena i dobije meč.

Posle meča bilo je vidno da je u bolovima, jer nije mogla normalno da hoda i neizvesno je da li će moći da igra u osmini finala sa Poljakinjom Anješkom Radvanskom.

"Definitivno me mnogo boli i teško mi je da se oslonim na taj članak. Lekari misle da je u pitanju istegnuće, ali moraću da sačekam da vidim kako će reagovati preko noći. Pokušaću da se oporavim i vidim da li ću moći na teren", rekla je Ivanovićeva.

Prvi nosilac turnira u Dohi rekla je da je imala velikih problema da završi meč.

"Malo sam se uplašila i mislila sam da neću moći da završim meč. Jednostavno sam rizikovala i ne znam kako sam uspela da odigram do kraja. Znala sam da moram da pokušavam udarcima jer nisam mogla da trčim", objasnila je Ana Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu