Premijer liga: Najava 2014/15

Nova sezona u Premijer ligi počinje u subotu, 16. avgusta.

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Petak, 15.08.2014.

05:55

Default images

Da li Siti može da odbrani titulu? Da li će Murinjo posle neuspešne povratničke sezone konačno vratiti pehar na Stamford Bridž?

Može li Liverpul bez Suaresa da ponovi čudesnu igru iz 2013/14? Koji su dometi Arsenala?

Everton i Spursi čekaju kikseve rivala i nadaju se Ligi šampiona.

Dolazak Luja van Gala preporodio je Mančester Junajted, ali mogu li oni odmah nazad u borbu za titulu?

Dobro je poznato da se Premijer liga godinama deli na Gornji dom sa 7 ekipa i Donji, u kojem su ostali. Da li će se neka od ekipa iz donje polovine probiti u vrh, kao Njukasl pre nekoliko sezona?

Burnli se vratio u PL posle 4 godine, Lestera nije bilo punu decenju, a Kvins Park je u Čempionšipu igrao samo jednu sezonu. Ko će se odmah vratiti dole? Koji starosedeoci su najugroženiji?

Na ta pitanja pokušali smo da odgovorimo tokom 75 minuta razgovora pre početka sezone: Važna napomena: razgovor obavljen pre šokantnog odlaska Tonija Pjulisa iz Kristal Palasa, koji potpuno menja stanje na dnu.

Kakva su vaša očekivanja?

Dopadaju li vam se ovakvi programi i da li želite da ih slušate češće?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: