Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.07.2010.

14:54

FSS: SP neuspeh, Antić ostaje

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije u četvrtak je održana sednica Odbora za hitna pitanja naše organizacije, kojom je predsedavao Tomislav Karadžić.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Odbor za hitna pitanja FSS ocenio je da je nacionalni tim zabeležio "rezultatski neuspeh" na Mondijalu.

Međutim, uprkos tome, "saradnja sa Antićem i članovima stručnog štaba nikada nije dovođena u pitanje".

“Fudbalski savez Srbije je pre dve godine postavio niz ciljeva. Sa aspekta organizacije "A" reprezentacije jasno je rečeno da se u narednom četvorogodišnjem periodu želi kontinuitet u radu sa Radomirom Antićem. U tom cilju, članovi Odbora za hitna pitanja ističu da, uprkos nepovoljnom rezultatu u Južnoj Africi, saradnja sa Antićem i članovima Stručnog štaba nikada nije dovođena u pitanje. Ocena takmičarskog uspeha je jedna, a saradnja i sprovođenje zacrtanog dugoročnog plana sasvim druga stvar”, saopšteno je na sajtu srpskog saveza nakon sednice.

Održana sednica je ujedno bila i adekvatna priprema pred sastanak Izvršnog odbora FS Srbije, koji će biti održan 21. jula u Beogradu.

“Jedan od prioriteta u radu Saveza je i dugoročna finansijska stabilnost, koju smo radom u prethodnom periodu u potpunosti i postigli. FS Srbije je finansijski stabilna organizacija. Kao takav, FSS apsolutno poštuje sve preuzete ugovorne obaveze, što naravno očekujemo i od svih ugovornih strana.

Kao odgovorna organizacija, zbog neostvarivanja dodatnog finansijskog prihoda sa Svetskog prvenstva redukovaćemo nepotrebne troškove i primenićemo mere štednje. Deo finansijskih redukacija i dinamika njihovog sprovođenja spadaju u domen poslovne tajne i verujemo da u tom domenu imamo razumevanje javnosti”, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu