Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.06.2010.

18:33

Srbija - Poljska (sreda, 20.30h)

Reprezentacija Srbije igra u sredu drugi prirpremni meč uoči Svetskog prvenstva, a rival u austrijskom Kufštajnu biće selekcija Poljske.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Posle minimalnog poraza od učesnika Mundijala Novog Zelanda, "orlovi" igraju sa timom koji neće biti u JA ali koji je verovatno mnogo jači od ekipe iz Okeanije.

Selektor Antić i na ovom meču želi da raspodeli minutažu."Očekuje nas rival potpuno drugačijeg profila od Novog Zelanda. "Važnost meča i rezultata ne umanjujemo, ali glavno je da nastavimo da sprovodimo plan priprema".

"Plan nam je da opterećenje u prijateljskim mečevima ravnomerno rasporedimo među igračima", rekao je Antić.

U timu nema problema sa povredama, ali ekipa i dalje nije potpuno spremna.

"Za meč protiv Poljske možemo da računamo na sve igrače. Sigurno ćemo biti spremniji, ali i dalje imamo na umu da forma treba još da se podigne do 5. juna i generalne probe u Beogradu, u duelu sa Kamerunom. Naravno, cilj je da pravi budemo uoči početka takmičenja u Južnoj Africi", rekao je Antić.

Antić je u utorak morao da odredi konačan spisak od 23 putnika u Južnu Afriku, a višak je bio golman Vojvodine Željko Brkić.

"Nije mi bilo lako. Brkić ostaje deo naše grupe i na njega računamo u budućnosti. Voleo bih da što pre prevaziđe ovaj šok i da odluku doživi kao stimulans u daljoj karijeri. Predložio sam mu da ostane sa nama do polaska u Južnu Afriku", istakao je Antić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve