Nova vest
Rukomet

Petak, 03.02.2012.

15:54

Brković optimista uoči derbija

Trener rukometnog kluba Partizan Aleksandar Brković izjavio je uoči "večitog derbija" da je optimista i da će "crno-beli" na tom meču ići na pobedu.

Izvor:

Autor:

Default images

"Bez obzira na stanje na tabeli, derbi je utakmica specifičnog karaktera. Ne obaziremo se na informacije koje dolaze iz drugog tabora i optimista sam i želimo da zabeležimo prvu pobedu u 2012. godini", rekao je Brković.

Brković je dodao da očekuje bolju igru svog tima, posebno u odbrani u odnosu na prethodnu utakmicu u Lazarevcu. Trener Partizana je istakao i da "crno-bele" u nastavku očekuje zgusnut raspored,

Uoči utakmcie sa Crvenom zezdom reprezentativac Srbije i član "crno belih" Miloš Kostadinović pozvao je navijače da dođu u što većem broju.

"Derbi nosi posebnu draž. Znamo da je Zvezda ostala bez svih pojačanja ali, derbi je derbi. Moramo da popravimo igru i pozvao bih sve navijače da dođu u što većem broju", rekao je Kostadinović.

Generalni sekretar Predrag Jušković ne očekuje dolazak većeg broja navijača na derbi.

"Imamo informacije da će doci 200 navija;a Crvene zvezde. Pretpostavljam da će pored ljubitelja rukometa, utakmici prisustovati i grupa navijača `zabranjeni`, koji su nas bodrili u Lazarevcu".

Utakmica 18. kola prvenstva Srbije u rukometu Partizan - Crvena zvezda igra se u subotu četvrtog februara od 18 časova na "Banjici".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve