Nova vest
Rukomet

Četvrtak, 22.01.2009.

15:06

Kraj prvenstva za Anđelkovića

Reprezentativac Srbije Danijel Anđelković neće moći da nastavi takmičenje na Svetskom prvenstvu u Hrvatskoj.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Anđelkoviću je u meču sa Norveškom pukao mišić, moraće da pauzira tri meseca, utvrđeno je nakon pregleda u Puli; u petak će se vratiti u Beograd, a selektor Jovica Cvetković je najavio da će se timu priključiti treći golman Dragan Marjanac.

"Najverovatnije će taj 16. igrač biti Dragan Marjanac, treći golman. Pozvaćemo još jednog. Još ne znam. Postoji samo spisak od 28 igrača, sa drugog ne mogu da pozovem nikog. Kada je reč o poziciji, ne znam još koja će to biti", rekao je Cvetković.

"Anđelković ide danas na ultrazvuk i magnetnu rezonancu, ali za njega je prvenstvo završeno i u petak se vraća u Beograd", izjavio je generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković agenciji Beta.

Krilo Ivan Nikčević, koji je pokidao Ahilovu tetivu u meču sa Danskom, operisan je u Beogradu.

"Dešavaju nam se pehovi. Prvo Ivan Nikčević, sada Anđelković, i to kada je počeo da igra dobro. Šta da kažem... Skupićemo se i posle ovih povreda. Bilo bi dobro da neko dođe, ali ko, kada je ova reprezentacija sastavljena od istih igrača već dve i po godine. Nema druge... selektor mora da 'digne' Nenada Vučkovića da odigra bolje, da nam više pomaže," rekao je jedan od najiskusnijih reprezentativaca Mladen Bojinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu