Nova vest
Pojedinačni sportovi

Petak, 13.02.2015.

10:55

Vuds pauzira na neodređeno vreme

Jedan od najboljih golfera današnjice Tajger Vuds rekao je da uzima pauzu na neodređeno vreme i da se neće takmičiti dok ne bude siguran da je potpuno sreman.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Lenny Ignelzi

Bivši prvi golfer sveta je ove sezone imao samo dva starta, ali je zbog problema sa leđima, koje je operisao prošle godine, morao da se povuče sa drugog turnira, koji je igran u Tori Pajnsu.

Prema prvobitnom planu, 39-godišnji Vuds je trebalo da se nađe na terenu krajem meseca na Honda Klasiku u Palm Biču, ali je izgledno da se to neće desiti.

U ovom trenutku, moram mnogo da radim na svojoj igri i da provedem malo vremena sa ljudima koji su mi važni. Voleo bih da igram na Honda klasiku, to je turnir u mom rodnom gradu i veoma mi je važno, ali neću biti tamo ako moja igra ne bude na nivou na kojem treba da bude. To ne bi bilo fer ni prema kome. Kada igram na turniru, želim da budem na najvišem nivou. Kada budem smatrao da sam spreman, vratiću se. Ipak, očekujem da ću igrati veoma brzo“, naglasio je Vuds.

Vuds se u Tori Pajnsu povukao posle samo 11 rupa i to je bio treći put na poslednjih devet turnira da je takmičenje prekinuo ranije.

Poslednje dve nedelje su bile veoma razočaravajuće za mene. Nažalost, u poslednje vreme mi se povrede dešavaju mnogo često. Poslednja povreda nije povezana sa operacijom koju sam imao, ali idem na terapije i osećam se bolje svakog dana. Moja igra i rezultati jednostavno nisu prihvatljivi“, istakao je Vuds, koji nije osvojio nijednu veću titulu od US Opena 2008. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve