Nova vest
Pojedinačni sportovi

Petak, 22.04.2011.

22:26

Kozomora treći u Banjaluci

Mladi biciklista beogradskog Partizan „Pauer muva“ Nikola Kozomara osvojio je treće mesto u kriterijumu ulicama Banjaluke povodom dana grada.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ova ulična trka predstavljala je tradicionalnu uvertiru trke „Banjaluka - Beograd“ koja će se voziti u dva dela.

U subotu 23. aprila Banjaluka – Brčko (190 km) i u nedelju 24. aprila Bjeljina – Beograd (132 km).

"Sjajan rezultat koji je pojačao dobre vibracije u ekipi pred start na veoma važne dve trke na kojima jurimo olimpijske bodove", rekao je mladi sportski direktor Partizan „Pauer muva“ Dušan Banović.

"I Ivan Stević je odlično vozio i osvojio peto mesto. Oduševljeni smo prijemom, gostoprimstvom, sjajnom organizacijom i posebno velikim brojem gledalaca. Nadamo se dobrim vestima i na cilju u Brčkom", dodao je Banović.

Kozomara je osvojio 11 bodova i za bod ga je pretekao drugoplasirani Matej Marin (Slovenija, Perutnina). Pobedio je Jure Zrimšek (Slovenija, Sava) sa 27 bodova. Četvrti je Luka Mezgec (Slovenija, Sava) sa devet a peti Ivan Stević (Srbija „Partizan pauer Muiv“) sa osam bodova.

Kako je obavestio član sudijskog kolegijuma srpski arbitar Nebojša Subić, u karavanu je 100 vozača iz 18 ekipa iz 12 zemalja. Uz Partizan „Pauer muv“ starovali su i vozači iz srpskih klubova Metalac (Kraljevo), Radnički (Kragujevac) i Železničar MBN (Niš). Iz BiH učestvovaće reprezentacija i ekipa BSK iz Banjaluke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu