Nova vest
Olimpizam

Subota, 16.08.2008.

12:13

Srbija u četvrtfinalu

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je Kinu očekivano lako sa 15:5 u četvrtom kolu Olimpijskog turnira.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Da treća pobeda našeg tima bude bez ikakvih problema pobrinuo se Aleksandar Šapić koji je devet puta savladao kineskog golmana, od toga tri puta sa pet metara. Vlada Vujasinović je dao tri gola, a po jednom su strelci bili Duško Pjetlović, Filip Filipović i Vanja Udovičić. Tom pobedom naš selekcija je sigurno u četvrtfinalu, trenutno je na trećem mestu u grupi.

Situaciju u našoj kvalifikacionoj grupi dodatno su zakomplikovali Amerikanci, koji su sa 7:5 savladali svetskog šampiona Hrvatsku. Pošto se gledaju međusobni dueli, Hrvatska je prva, Amerika druga, a Srbija treća.

Sledeći meč naša selekcija igra u ponedeljak od 03,30 po srednjevropskom vremenu, a protivnik joj je reprezentacija Italije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

2 d

U fokusu

Vidi sve