Nedelja, 26.11.2006.

10:58

Karling reprezentacija se priprema

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Default images

Prva karling reprezentacija Srbije, formirana uoči predstojećeg Evropskog prvenstva u karlingu, nalazi se na pripremama u Kanadi.

Selektor reprezentacije Marko Stojanović rekao je da će se četvoročlana ekipa nalaziti na pripremama u Otavi do 1. januara, a da ih 9. januara očekuje prvi ispit na Evropskom prvenstvu u Bazelu, u Švajcarskoj.

Članovi reprezentacije Srbije su, pored Stojanovića, još Bojan Mijatović, Darko Šovran i Slaviša Radivojević.

Mijatović je rekao za Betu da je ekipa tek oformljena, da se još uigrava i da tek u budućnosti treba planirati neke značajnije rezultate.

Karling je olimpijski sport koji se igra na ledu, a kod nas je do sada bio gotovo nepoznat. U ekipi učestvuje pet igrača, četvorica na terenu, dok je peti rezerva.

Na zimskoj Olimpijadi u Torinu ove godine zlatnu medalju u muškoj konkurenciji osvojila je ekipa Norveške, a u ženskoj Škotska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Podeli: