Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 15.03.2018.

23:50

"Čeka nas težak posao, ali cilj je isti – finale"

Odbojkaš Novog Pazara Benjamin Daca rekao je da njegovu ekipu očekuje težak posao u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige protiv subotičkog Spartaka.

Izvor:

Autor:

Getty images

"Iza nas je sedam meseci napornog rada i dobrih rezultata, fizički i psihički neće biti lako. Spremni smo, ipak, da ne završimo plej-of u polufinalu, kao u prethodne dve sezone", rekao je Daca.

Polufinalna serija na tri pobede startuje sutrašnjom utakmicom u pazarskoj dvorani Pendik, čiji je početak zakazan za 17 časova.

Novi Pazar je u medjusobnom duelu u regularnom delu sezone slavio sa 3:1, dok je ligaški meč u Subotici pripao Spartaku rezultatom 3:2.

"Prvi meč je i ovde bio težak, presudili su naše iskustvo, želja i domaći teren. Susret u Subotici bio je bez rezultatskog značaja, već smo razmišljali o ključnim utakmicama koje predstoje, a i oni su mnogo opasniji na domaćem terenu", kazao je Daca.

On je ocenio da su najveći aduti gostiju primači servisa Uroš Kecman i Vanja Eremić.

"Opasni su s krajeva. Ako ih zaustavimo, ne verujem da će nam sa sredine i korekcije praviti velike probleme. Sve se, ipak, svodi na naš servis, prijem i blok. Šta smo radili cele sezone, radićemo i u ovom polufinalu", naveo je Daca.

U drugom polufinalu igraju Vojvodina i beogradska Crvena zvezda, a aktuelni prvak države iz Novog Sada vodi sa 1:0 u seriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve