Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 11.01.2018.

19:35

LŠ: Odlična Vizura slavila u Bugarskoj

Šampionke Srbije, odbojkašice Vizure, pobedile su u drugom kolu Lige šampiona ekipu Marice u Plovdivu sa 3:1.

Izvor: B92

Autor:B92

LŠ: Odlična Vizura slavila u Bugarskoj
Foto: OSS

'Ajkulice' su na prvom gostovanju u ovom ciklusu LIge šampiona igrale hrabro, uz odličan prijem i blok, pa posle dva kola elitnog takmičenja imaju po pobedu i poraz.

Novobeogradska ekipa koja od ove sezone igra u Rumi ubedljivo je dobila prvi set (25:17), izgubila drugi (25:22), pa dobila treći (25:17) i u poslednjem delovala sjajno na terenu (25:13).

Najefikasnija u ekipi Vizure bila je Katarina Lazović sa 24 poena, 15 je osvojila Sara Lozo, 13 Maja Aleksić, 11 Slađana Erić, a sve igračice su odigrale sigurno za prvo slavlje u ovom ciklusu Lige šampiona.

I napad i odbrana funkcionisali su odlično u većem delu meča, a domaća ekipa, koja je u kvalifikacijama eliminisala ruski Jenisej iz Krasnojarka, nije imala nikakvo rešenje.

Vizura je u prvom kolu izgubila u Rumi od poljske ekipe Hemik iz Polica, u trećem, 25. januara, gostuje ruskom Dinamu u Kazanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve