Nova vest
Odbojka

Petak, 23.12.2016.

23:58

Stefanović: Da nastavimo sa dobrim rezultatima

Odbojkaši Novog Pazara igraće protiv Spartaka u Ljigu u revanš utakmici četvrtfinala Kupa Srbije.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Stefanović: Da nastavimo sa dobrim rezultatima
Getty images

Trener gostujućeg tima Saša Stefanović rekao je da njegovi izabranici žele da nastave seriju dobrih rezultata.

"Znam da su momci motivisani da zabeleže novi uspeh i plasiraju se na završni turnir Kupa Srbije. Nemamo mnogo vremena za radovanje, pošto već 5. januara dočekujemo PAOK u prvom meču šesnaestine finala Kupa CEV. To će biti spektakl, a mi ćemo se truditi da uživamo u odmeravanju snaga sa ekipom prepunom svetskih zvezda", naveo je Stefanović.

Pazarci su u prvom duelu četvrtfinala Kupa Srbije pobedili na svom terenu Spartak sa 3:0, pa im je za plasman na "fajnal-for" potrebno da u revanšu u Ljigu osvoje jedan set. U slučaju maksimalne pobede Spartaka, odlučivao bi poen količnik, a ako bi timovi i tu bili izjednačeni igrao bi se "zlatni set".

Utakmica u Ljigu zakazana je za subotu od 19.00.

Prvi učesnik završnog turnira Kupa Srbije je prvoligaš Kosovska Mitrovica, koja je posle poraza od Radničkog u Kragujevcu od 1:3 slavila istim rezultatom na domaćem terenu, pa je zbog boljeg poen količnika izborila mesto medju četiri najbolja tima u tom takmičenju.

Drugi meč izmedju branioca trofeja Crvene zvezde i Mladog radnika na programu je 26. decembra u Beogradu, a ekipa iz Požarevca, koja je lider u Prvoj ligi, braniće prednost od 3:2 iz prve utakmice.

Partizan i Vojvodina će prvu utakmicu četvrtfinala igrati 26. decembra, dok je revanš na programu 25. januara u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve