Nova vest
Odbojka

Subota, 17.10.2015.

19:40

Boričić: Veliko priznanje za mene i srpsku odbojku

Novi predsednik Evropske odbojkaške konferedacije Aleksandar Boričić rekao je da je taj izbor veliko priznanje za njega, ali i celu srpsku odbojku.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Foto: Odbojkaški savez Srbije

Boričić je u Sofiji izabran za predsednika CEV, dobivši 31 glas u izboru, deset više od dosadašnjeg predsednika Andrea Mejera.

„Za mene lično, ali i za srpsku odbojku desila se velika stvar, izabran sam za predsednika Evropske odbojkaške konfederacije“, rekao je Boričić.

Ovo je veliko priznanje za naš trud i rad, za napredak svih naših selekcija, za ideje koji smo donosili, i ja lično, i svi moji saradnici u evropsku i svetsku federaciju“, dodao je Boričić.

Boričić je istakao da veruje da je njegov izbor plod dobrih rezultata svih odbojkaških selekcija u našoj zemlji tokom dugog niza godina.

Izgradili smo dobar odnos sa svim federacijama, Srbija je jako cenjena. To znači da nešto veoma dobro dolazi iz naše zemlje. Sve naše selekcije su među najboljima u svetu. Naravno, ne može doveka da traje to, ali imamo dobru budućnost. Za mene je bitno da Odbojkaški savez Srbije postiže uspehe“, naglasio je Boričić.

Prvi čovek srpske i evropske odbojke otkrio je da je već oformio dobar tim oko sebe i da je već počeo da radi na novoj funkciji.

Uspeli smo da dovedemo nove mlade ljude sa pozitivnom energijom i dobrim idejama. Sada smo izabrani i već smo počeli da radimo za buduće projekte. Očekujem da ćemo za dve godine mnogo toga promeniti u evropskoj odbojci u pozitivnom smislu“, istakao je Boričić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve