Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 16.07.2015.

22:09

SL: Brazil pobedio SAD i ostao u igri

Odbojkaška reprezentacija Brazila pobedila je Sjedinjene Države u drugom kolu finalnog turnira Svetske lige i ostala u igri za plasman u polufinale.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
fivb.org

Posle iznenađujućeg poraza od Francuske na startu ’fajnal siksa’, Brazilci su slavili protiv Amerikanaca sa 3:1, po setovima 28:26, 22:25, 25:22 i 27:25.

Brazilci i Francuzi sada imaju po tri boda u grupi I, pa će duel ’Azura’ i Sjedinjenih Država odlučiti ko će proći u polufinale. Za Brazilce je najbolje da Francuzi slave u tom duelu i razreše sve nedoumice.

Selekciju Brazila je do trijumfa predvodio Rikardo Lukareli Santos De Souza sa 21 poenom, dok je Evandro Guera dodao 16. Kod Amerikanaca, Metju Anderson je imao 30 poena, dok je Aron Rasel dodao 12.

Drugu utakmicu drugog dana na završnom turniru igraju Poljska i Italija. Reprezentacija Srbije u drugom kolu, u petak od 21.05, igra sa Poljacima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve