Nova vest
Odbojka

Utorak, 14.06.2011.

15:23

SL: Odbojkaši putuju u Finsku

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković, izjavio je uoči putovanja na dvomeč sa selekcijom Finske, da naš tim nema više prava na obećanja.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kolaković je rekao da su nas Finci pobedili jednom u Beogradu, što govori o snazi protivnika srpske reprezentacije.

Imamo obavezu da u narednim mečevima ozbiljno pristupimo mečevima, što nije bio slučaj do sada. Pobeda Finske u Beogradu nam ne daje prava na obećanja i pokušaćemo tamo da odigramo što bolje, da damo sve od sebe i da izborimo što bolji rezultat“, rekao je Kolaković.

Jedan od junaka pobede Srbije protiv Portugalije u Novom Sadu, pored Marka Podraščanina, Dragan Stanković, rekao je da je naša selekcija u prva tri kola igrala sa dosta uspona i padova.

Situacija je takva da ukoliko želimo da se plasiramo na završni turnir moramo da osvojimo što više bodova iz naredna dva gostovanja. Krajnje je vreme da se konsolidujemo i pružimo maksimum“, rekao je Stanković.

Primač selekcije Srbije Miloš Nikić rekao je da našu reprezentaciju očekuju dve bitne utakmice kada je u pitanju plasman na završni turnir Svetske lige u Poljskoj.

Treba maksimalno ozbiljno da pristupimo meču i da pokažemo ono što nas je krasilo svih ovih godina“, rekao je Nikić.

Odbojkaši Srbije u sredu putuju za Finsku, gde će ovog vikenda odigrati utakmice četvrtog vikenda B grupe Svetske lige sa reprezentacijom Finske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve