Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 05.08.2010.

21:09

BP: Juniori Srbije u polufinalu

Muška juniorska reprezentacija Srbije savladala je Rumuniju u drugom kolu A grupe i plasirala se u polufinale Balkanskog prvenstva 2010. u BJR Makedoniji.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Srbija je zabeležila maksimalan trijumf 3:0, po setovima 25:12, 26:24, 25:15, posle 63 minuta igre.

U petak će po završetku poslednjih mečeva u grupama biti održan žreb posle kojeg će Srbija saznati rivala u polufinalu.

Rumunija u prvom setu nije imala rešenja za igru izabranika selektora Žarkovića. U drugom setu viđena je ležernija igra juniora Srbije pa su taj deo meča dobili na razliku. U trećem setu ponovo su vratili potreban nivo igre te slavili trijumf za prvo mesto u grupi i plasman u polufinale Balkanskog šampionata.

„Sve smo uradili po planu. Ipak, ne mogu da budem sasvim zadovoljan igrom, očekuje se od momaka koji dobiju sansu da pomognu, da odigraju kako treba. Svi moraju da budu spremni, na tome treba još da poradimo“, rekao je selektor MilanŽarkovic.

U polufinale Balkanskog šampionata 2010. plasiraće se pobednici grupa, kao i najbolja drugoplasirana selekcija na osnovu učinka. U slučaju istog broja bodova, o plasmanu odlučuje set količnik. Ukoliko je set količnik identičan, o plasmanu odlučuje poen količnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve