Nova vest
Odbojka

Nedelja, 20.06.2010.

09:46

Čedić prešao u poljski Olštin

Jedan od najzaslužnijih igrača Radničkog za osvajanje prve dve titule u istoriji kragujevačkog kluba Vladimir Čedić prešao je u poljski Olštin.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Čedić je u poljskom prvoligašu predstavljen kao poslednje i najveće pojačanje, a iz Radničkog je otišao posle osvojene dve titule i jednog Kupa Srbije.

„Četiri predivne godine proveo sam u Radničkom, sa 23 godine sam smatrao da je vreme okušati se u jačoj ligi. Konkurencija u Poljskoj je vrlo jaka, liga vrlo zanimljiva i uzbudljiva“, rekao je Čedić.

Iako je lično predstavljen prilikom potpisivanja ugovora, Čedić se seli u Olštin početkom avgusta, kada počinju pripreme za narednu sezonu.

Nadam se da ću tada bolje upoznati grad, trenutno ne znam previše. Imamo tri stranca u ekipi, svestan sam da moram da se dokažem, ne bih li izborio mesto u startnoj postagvi. Verujem da ću se brzo uklopiti sa mladim igračima i da će sve biti u redu. Imamo dosta vrlo talentovanih igrača u timu, kadrih da ispune cilj“, istakao je Čedić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve