Nova vest
Odbojka

Sreda, 21.04.2010.

11:37

Kolakovićev spisak za Svetsku ligu

U ponedeljak u Beogradu počinju pripreme odbojkaške reprezentacije Srbije za 21. izdanje Svetske lige.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Selektor tima Igor Kolaković odredio je spisak od 23 igrača, koji će se u okviru B grupe ovog eminentnog takmičenja boriti sa Italijom, Francuskom i Kinom.

Na spisku su:

TEHNIČARI: Vlado Petković (Vori Kapital), Mihajlo Mitić (Crvena zvezda), Nikola Jovović (Vojvodina).

KOREKTORI: Saša Starović (Ural), Tomislav Dokić (Crvena zvezda), Aleksandar Atanasijević (Partizan), Milija Mrdak (Vojvodina).

LIBERA: Marko Samardžić (Aris), Nikola Rosić (Fridrihshafen), Ivan Ilić (Partizan).

BLOKERI: Dragan Stanković (Maćerata), Marko Podraščanin (Maćerata), Borislav Petrović (Vojvodina), Vladimir Čedić (Radnički), Milan Rašić (Crvena zvezda), Nemanja Čubrilo (Vojvodina).

PRIMAČI: Bojan Janić (Jaroslavič), Miloš Nikić (Andreoli), Nikola Kovačević (Aris), Miloš Terzić (Crvena zvezda), Miloš Vemić (Vojvodina), Marko Ivović (Vojvodina), Uroš Kovačević (Ribnica).

Na pripremama će biti i igrači koji nisu na spisku za Svetsku ligu. odbojkaši Radničkog i Crvene zvezde priključiće se pripremama odmah po završetku finala plej-ofa Wiener Stadtische Super lige, baš kao i igrači iz inostranih klubova koji su još uvek u takmičarskim sezonama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve