Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 04.03.2010.

18:04

Kup CEV : Zvezda protiv Uraločke

Odbojkašice Crvene zvezde igraće u polufinalu Kupa CEV protiv Uraločke iz Jekaterinburga, dok će se u drugom meču sastati Rabita Baku – Jamamaj Busto Arsicio.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Turnir Kupa CEV u konkurenciji odbojkašica odigraće se 20. i 21. marta u Bakuu, u Azerbejdžanu. Srbiju će na Finalnom turniru Kupa CEV, pored Crvene zvezde, predstavljati i igračice Aleksandra Avramović, Bojana Doganjić, Silvija Popović, Sanja Starović i Vesna Tomašević, kao i trener Dragutin Baltić, članovi Rabite Bakua iz Azerbejdžana.

Zanimljivo je da je Baku poslednji put put bio domaćin jednog Evropskog Kupa 2002. godine, kada je Azerail Baku osvojio titulu pobednika Top Tims Kupa, pošto je u finalu savladao Jedinstvo iz Užica.

Na turniru u Bakuu biće podeljeno i osam pojedinačnih nagrada. Nagrađeni će biti: najbolji igrač turnira (MVP), zatim najbolji poenter, smečer, bloker, server, primač, libero i tehničar.

Raspored F4 Kupa CEV
subota, 20. mart
Crvena zvezda – Uraločka Jekaterinburg (Rusija)
Rabita Baku (Azerbejdžan) – Jamamaj Busto Arsicio (Italija)
nedelja, 21. mart
finale
* satnica će naknadno biti objavljena

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve