Nova vest
Odbojka

Subota, 10.10.2009.

22:52

WL: Pobeda Smedereva nad Ribnicom

Odbojkaši Smedereva savladali su kraljevačku Ribnicu rezultatom 3:1 (13:25, 25:18, 26:24, 30:28) u prvom kolu Wiener Städtische lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ribnica je na startu bila dominantna i Kraljevčani su vrlo lako osvajali poene u nizu, dok su domaćini bili previše nervozni. Ipak, u drugom setu su Smederevci krenuli ofanzivno i došli do izjednačenja, uz mnogo bolju realizaciju napada i odličan blok.

U naredna dva seta viđenja je prava drama. U trećem je Ribnica imala prednost od 16:11, a u trećem 21:18, ali je u oba slučaja to prokockala pa je Smederevo zasluženo došlo do trijumfa na otvaranju sezone.

Najbolji u redovima pobednika bio je Mladen Baćo sa 15 poena, a pratili su ga Danilo Pejović i Nemanja Antić sa po 14, dok su se kod Ribnice istakli Nemanja Božić sa 16 i Vladan Aleksić sa 14 poena.

U premijernom meču nove sezone Wiener Städtische lige Crvena zvezda je u četvrtak savladala branioca šampionske titule Radnički iz Kragujevca, Vojvodina je slavila protiv Mladog Radnika, dok u nedelju od 20 časova Partizan dočekuje Spartak iz Ljiga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve