Nova vest
Odbojka

Petak, 17.08.2007.

13:08

Ćebić: "Medalja dostižna"

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Libero ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Suzana Ćebić izjavila je da bi bila prezadovoljna kada bi njena ekipa na predstojećem Evropskom prvenstvu u Belgiji i Luksemburgu osvojila neku od medalja. "Lični cilj mi je da dam svoj maksimum i doprinesem ekipi da ostvari što bolji rezultat. Bila bih prezadovoljna kada bi smo osvojili medalju na Evropskom prevenstvu, ali se i kvalifikovali na Gran pri", rekla je Ćebićeva agenciji Beta.

Odbojkašice Srbije će na Evropskom prvenstvu igrati od 20. do 30. septembra, a pre toga će nastupiti i na kvalifikacionom turniru za Gran pri, koji će se od 3. do 9. septembra igrati u Turskoj.

"Gran pri je posebna priča, ali pošto je ove godine otprilike poslednja provera pred Evropsko prvenstvo iskreno se nadam da ćemo prikazati dobre igre i kvalifikovati se na završni turnir", rekla je Ćebićeva.

Najbolji libero prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva u Japanu je ocenila da ekipa za sada dobro trenira i izrazila nadu da će vrhunac forme dostići baš na šampionatu Evrope.

"Lično težim ka tome da mi forma bude kao što je bila u Japanu baš onda kada bude bilo najpotrebnije", navela je Chebićeva, koja je ocenila da će izostanak prvog korektora srpske reprezentacije Ivane Djerisilo-Stanković biti veliki hendikep za njenu ekipu.

"Djera nam mnogo znači, ali nažalost se desio taj peh sa njenom povredom. Na prvom mestu joj želim da se oporavi, a mi ćemo dati maksimum kako se njen izoastanak ne bi osetio na terenu", istakla je Chebićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve