Nova vest
Olimpizam

Subota, 28.07.2012.

16:59

Jankovićeva: Dala sam sve od sebe

Srpska teniserka Jelena Janković rekla je da dala sve od sebe i da joj je žao što je odmah eliminisala sa Olimpijskih igara.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Jankovićeva je u dva seta poražena od Amerikanke Serene Vilijams (6:3, 6:1).

"Izvukla sam u žrebu igračicu koje ja osvajala Vimbldon ne znam koliko puta, jedna od najboljih svih vremena, pogotovo na ovoj podlozi, koja meni najmanje odgovara."

“Nije bilo lako. Možda bi bilo bolje da smo se sastale kasnije, ali baš u prvom kolu... Igrala sam koliko sam mogla, dala sve od sebe, ali ona je bila bolja", kazala je Jelena Janković posle meča.

Iako joj se u glasu čulo da je prehlađena, ona je priznala da je to u manjoj meri i da nije uticalo na ishod. I Jankovićeva se, kao i ostali, požalila da je teren bio klizav.

"Nije bilo puno igre, a osećala sam se nestabilno, kao da je trava klizava. To mi je zadavalo poteškoće, kao da nisam mogla da se krećem. U jednom trenutku sam zakasnila i kao da sam istegla mišić, ali to je posebna priča. Žao mi je što sam ovako rano ispala", rekla je Jelena Janković.

Reprezentativka Srbije kazala je da nema nikakve planove i nije mogla da odgovori da li će ostati u Londonu ili preći u Olimpijsko selo, jer je još bila pod utiskom meča.

"Iskreno, malo mi je krivo što su Igre na Vimbldonu, pošto je ovaj stadion toliko daleko od sela. Osećam kao da ponovo igram Vimbldon, a ne OI. Nemam osećaj kao da sam na igrama. Bila sam juče u selu i tu je druga priča, druga atmosfera. Samim tim što ste sa našim sportistima je nešto posebno, a mi ovde kao da ponovo igramo turnir, okruženi smo teniserima. Treba nam sat i po do parka i sat i po nazad, nemamo toliko vremena u toku dana", kazala je Jelena Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu