Nova vest
Košarka

Subota, 06.05.2017.

21:05

Bogdanović i Kalinić bolji od Štimca, Micić blista

Ekipa Fenerbahčea lako je pobedila Bešiktaš sa 93:76, dok je Tofaš savladao Ješilgiresun sa 92:87 uz sjajnu utakmicu Vasilija Micića.

Izvor: PT

Autor: PT

Bogdanović i Kalinić bolji od Štimca, Micić blista
StarSport

Tim Željka Obradovića tokom svake četvrtine postepeno je lomio otpor protivnika, a srpski reprezentativci Bogdan Bogdanović i Nikola Kalinić pružili su dobre partije.

Bogdanović ponovo je imao “ol-araund” partiju sa 12 poena, šest skokova i pet asistencija, dok je Nikola Kalinć ubacio 10 uz četiri skoka.

Sa druge strane, u dresu Bešiktaša Vladimir Štimac je briljirao sa 18 poena i šest skokova, ali je on bio jedini raspoloženi igrač u ekipi Ufuka Saridže.

Potencijalni reprezentativac Srbije Vasilije Micić ponovo je bio najzaslužniji za pobedu Tofaša, ovoga puta protiv ekipe Aleksandra Trifunovića, Ješilgiresuna.

Posle 25 poena koliko je dao prošle nedelje, Micić je sada blistao sa 18 poena i devet asistencija.

Na tabeli stanje je sledeće, Fenerbahče je prvi sa 26 pobeda u 28 odigranih kola, slede Bešiktaš, Darušafaka, Efes i Banvit dok je Tofaš deveti sa istim brojem pobeda kao Pina Karšjaka koja je na poslednjoj poziciji koja vodi u doigravanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu