Nova vest
Košarka

Petak, 07.10.2016.

11:17

Zvezda registrovala Rakićevića za ABA i EL

Petar Rakićević, najnovije pojačanje Crvene zvezde mts, registrovan je za ABA ligu i Evroligu, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda registrovala Rakićevića za ABA i EL
kkcrvenazvezda.rs

Rakićević je u sredu potpisao trogodišnji ugovor sa srpskim i regionalnim šampionom, putovao je sa ekipom i u Zadar, a debi u crveno-belom dresu bi mogao da ima u nedelju u ’Pioniru’ protiv Mega Leksa.

Iako je bilo spekulacija da bi mladi reprezentativac Srbije mogao da bude suspendovan na godinu dana zbog navodno potpisanog predugovora sa Partizanom, sada je jasno da nema prepreke da zaigra za tim Dejana Radonjića.

Ostaje ipak da se vidi koliko će mladom košarkašu biti potrebno vremena da se uklopi u tim, pošto je bio pet meseci bez košarke.

Prošle sezone Rakićević je igrao za valjevski Metalac. Ponikao je u Prokuplju (rođen 4. juna 1995. godine) gde je napravio prve košarkaške korake, a nakon dvogodišnjeg boravka u Čačku, od 2014. godine nastupao je sa velikim uspehom za ekipu „Metalca".

Protekog leta bio je saigrač Marka Gudurića i Nikole Rebića u selekciji Srbije na EP za igrače do 20 godina, na kome je naš nacionalni tim osvojio zlatnu medalju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu