Košarka 54

Petak, 07.10.2016.

11:17

Zvezda registrovala Rakićevića za ABA i EL

Petar Rakićević, najnovije pojačanje Crvene zvezde mts, registrovan je za ABA ligu i Evroligu, saznaje B92.

Zvezda registrovala Rakiæeviæa za ABA i EL IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Милутин

pre 7 godina

Овај мали је јако лоше започео каријеру, обећао је нешто, узео је неки новац, нешто је потписао. Није важна правна форма, не причам о томе. Волео бих да грешим, али мислим да ће лоше да заврши.

Zuja

pre 7 godina

@Vladimir

Nesto si izgubio iz vida.EL se igra u novom formatu.Igra svako sa svakim.Bice u dve utakmice nedeljno, plus ABA, plus kup, pa naprolece i liga Srbije i plej of ABA i lige Srbije.Gust raspored.Treba cuvati snagu, moguce povrede.Momak ce igrati ABA ligu

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Panteri možete samo da prihvatite...nastavak znate!
(Vladan Tegeltija, 07. oktobar 2016 14:19)
Da bi se panteri prihvatili ti moras da pustis to iz ruku ...

Vladimir

pre 7 godina

Ne znam čemu toliki trijumfalizam.Gledao sam originalni FMP sinoć protiv Krke.Vaš novi igrač ne bi bio u prvoj petorci originalnog FMP-a.Uzeli ste ga samo da ga Partizan ne bi dobio.Taktika FK CZ iz "zlatnih 80-tih".Primer Jovana Novaka je još svež i ako je mladi Rakićević na svoju ruku doneo odluku da odsedi sezonu 2016/17 onda je stvarno kratkovid.Ima samo dve pozicije gde se on može pojaviti (on nije ni Bodiroga ni Belineli) a tamo su Dženings, Dangubić, Gudurić, Lazić, Simonović, Dobrić...jeli dosta a kada počne EL, tražiće se još jedan napadaš napadač, amerikanac naravno? U originalnom FMP-u je mnoštvo izuzetno talentovanih igrača na istoj poziciji (samo ostrašćeni to ne primećuju).U svakom slučaju argumenti sile i "bogatstva" su uvek za respekt.Kolateralna šteta je neminovna a ona sada ima ličnost, ime i prezime.

Plazma

pre 7 godina

ma samo opusteno,jos samo play i sasa pavlovic,da dodje maj mesec i pali se crno bela masina :))))))))
(princ rima, 7. oktobar 2016 12:40)

Steta sto Google Play nema aplikaciju za fore pa da s vremena na vreme odradite neki 'update'.

Igor

pre 7 godina

Bozure dzaba vam sve kad vam je direktor covic , mene bi bila sramota pa kakvi god da su uspesi verujem da je i vas sramota ali naravno to nikad necete javno priznati al nije ni bitno .

Bozur

pre 7 godina

Dobric,Simanic i Guduric ce sledece sezone biti strasni igraci, uz Rebica za dve sezone bice to dobra evroligaska ekipa + Rakicevic za kog verujem da je bolji i od Dobrica i Simanica. Grobari kazu da se uskoro gasimo,a ja najavljujem Zvezdinu vladavinu jos 10 godina, niste svesni kakav omladniski pogon ima Zvezda, svake sezone ce stizati nove zvezdice. Covic je doktor u svom poslu, za par godina smo od bankrota dosli do top8. Bice para samo strpljvo!!!

Milos

pre 7 godina

E moj Rakicevicu s kim si ti potpisao ugovor? Umesto da dodjes kod nas za 5 dzakova kikirikija i sarmice kod Bogdanove mame u neogranicenim kolicinama, pa da imas u CV-u da si igrao za instituciju..sram te bilo. Jos smo ti dali dzak pecenog-slanog kikirikija koji je licno Tegi pekao kao avans i ti opet ode kod njih?

Obelix...

pre 7 godina

Sve je to lepo, ali kako potpisujete predugovor i dajete pare igraču koji je sa Metalcem imao ugovor još dve godine? Valjda se prvo razgovara sa klubom, pa se pita koliko je obeštećenje, pa se pita igrač koliko traži... Ne, vi nelegalno potpišete predugovor, pa igraču još date neki dinar da traži raskid ugovora na štetu kluba i onda ga dobijete za džabe. Ne ide to tako više. Ali, tako se radilo godinama, pa se da još kuka.

Vlado

pre 7 godina

Bravo, jos bi trebali dvojicu dovesti, ipak je veliki broj utakmica treba dosta igraca u rotaciji! Recimo ovaj Rakicevic i Reba bi trebali izneti neke lakse utakmice kuci u ABA ligi, i Jovke neka uskoci 5, 6 min. i decko ostaje odmoran za EL!

Valjevska podvala

pre 7 godina

Sa srecom momak, nadam se da neces proci kao Djordjevic, Tarlac, Jaric, Stojakovic ili ovaj sad Guduric 
(Boy named Sue, 7. oktobar 2016 11:59) 

Hahahaha pa baš su loše karijere ovi napravili

cukce

pre 7 godina

Ako se radujete potpisu igraca za koga ste do pre 3 dana tvrdili da nema pojma( jer dolazi u Partizan), a sada se radujete kao Majklu Dzordanu, to samo znaci da kosarku pratite 2 god. Ako se hvalite da imate samo domace igrace( Bjelica je igrao za CG), a kukate za pojacanjima, onda kosarku pratite 2 god. Ako bojkotujete ABA ligu, a likujete kada je osvojite, onda kosarku pratite samo 2 god. Ako ste srpski klub, a imate hrvatskog sponzora, onda (osim sto kosarku pratite samo 2 god, sto ne znate ime i adresu kluba) ste totalno izgubljeni u svemiru.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (top-spin, 7. oktobar 2016 12:33)

Pre bih reko da je ekipa za koju ti navijas a koja je poznata kao KK Rupa bez dna izgubljena u svemiru, tolko ste para procerdali i jos cerdate (drava sipa i ne pita) a vi samo kukate i kmecite... Pusti ti vesti o evroligasu i idi na vesti o cipiri kupovima!

darko

pre 7 godina

Alo strucnjaci, ako je neko potpisao predugovor nije obavezan da potpise i ugovor sa istim licem (u ovom slucaju se radi o KK Partizan). Ako je primio kes, obavezan je da to vrati, kao i eventualno naknadi stetu KK Partizan, sto znaci da najvise treba da vrati duplo od onog sto je primio, kakve suspenzije kakve gluposti, napise vam Tegi nesto i vi se toga drzite kao pijan plota, opUstite se

nista o nicemu

pre 7 godina

Ako je imao predugovor, odmah suspenzija. Ako nije, onda nema sta da se budimo. Decko je otisao gde misli da mu je bolje i to je to. Ako se ispostavi ovo prvo, da je imao taj predugovor i da je jos i pare dobio, sve sem suspenzije bi bilo ponizavanje Partizana. Ukoliko uprava to dozvoli, tj ne zatrazi suspenziju, mogu slobodno da idu iz kluba. Opet ponavlja, sve zavisi da li ima taj predugovor ili ne. Ako je birao izedju Partizana i tog drugog kluba i izabrao taj drugi klub, to je skroz ok. Jednosatvano stvar odluke.
(Obelix, 07. oktobar 2016 11:56)

Suspenzija partizanu, potpisao sa igracem koji ima vazeci ugovor.

Plazma

pre 7 godina

Humska kadar nevera
(Anubis, 7. oktobar 2016 11:39)

Da, prosto ne mozemo da verujemo da igrac o kojem cela Evropa bruji nije dosao kod nas vec kod vas. Takav udar Partizan nije doziveo jos od Borisa Bakica.

Antidervis

pre 7 godina

Limoz u suzama ne veruje, Tegi, naravno, patos, a lucidni smekeri opet zakukali... "Sreca, uzivancijaaaaaaa!"

Koga cete vi da suspendujete!? Vi ste nista, ne poznajete ni osnove prava, mozete samo da popijete kaznu za vrbovanje igraca pod ugovorom! Sa sve portparolom Tegijem...cekamo sledecu proverenu informaciju, prema njegovim pouzdanim izvorima.

rade

pre 7 godina

Jos jedan u nizu velikih talenata ali ovaj klub, kao i mnogo puta pre, mu nece dati dovoljno prostora da se razvije i onda ga jednostavno odgurnuti od sebe. Sa srecom momak, nadam se da neces proci kao Djordjevic, Tarlac, Jaric, Stojakovic ili ovaj sad Guduric
(Boy named Sue, 7. oktobar 2016 11:59)
pa brate ako si mislio da pljujes gde nabroja najvece svetske zvezde... pa valjda se nada da ce bas proci kao oni... cak ni ne trolujes ispravno...

Dejan CZ

pre 7 godina

Vec uvrsten i za EL a iz partizana cekaju ponedeljak:)...a u ponedeljak ce da konstatuju da je sutradan utorak...ovakvu dramu ni EL ne moze da ponudi:)))

Markoni

pre 7 godina

Ovde treba podići tužbu protiv svih koji su u javnost iznoslili laži o potpisivanju nekog preugovora sa Partizanom. To nije tačno, kao i da će biti suspendovan - iz ugla Zvezde i igrača sve je čisto. A za detalje pitajte Petrovog menadžera da vam objasni šta je i da li je išta potpisivano i zbog čega je Partizan davao pare igraču pod ugovorom. Majstori spina bili i ostali, ali je vreme da se plati za laži koje se plasiraju po medijima.

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Ovo je najjeftiniji tim koji je ikad igrao Evroligu. Eej Gudurić, Rebić, Simanić, Dobrić, Rakićević i to sa velikim ulogama! partizan NIS MTS sada i definitivno ima skuplji tim od Zvezde a vi vidite kako je to moguće. Dobar potez Rakićevića što je izabrao napredak umesto para ali nisam siguran koliko Zvezda može da iznese sezonu sa ovim igračima. Ovo je i definitivni znak da Zvezda iako je jedini evroligaš ima mnogo manje para od državnog projekta partizana. Zvezdu samo spašava to što radi sa igračima mnogo bolje od drugih i što sama stvara pola ekipe, a ti igrači igraju za zanemarljive sume.

mmm

pre 7 godina

On neće ni da igra...
Ima Zvezda mnogo bolje igrače u FMP-u Apić, Davidovac, Lazarević su sad mnogo bolji igrači od Rakićevića.
Em tanak kao pero, rameni pojas kao dete, šut katastrofa..

nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!

pre 7 godina

Boy named Sue
bas ti tesko palo za gudrica pa ga nazivas ovaj...hahahah

kako niste kukali kad ste robertsa otimali...

@zvezda ponos

pre 7 godina

Ma svima je jasno da u tvojoj zvrzdi dolaze zbog ljubavi i stranci i nasi. Primer cirbesa, milera itd. I ovaj je dosao zboh bus kartice u Valjevu nije mu trebala. Pa sad daj sto das. A jos visio na severu svake nedelje. Pa koliki je taj sever kad cela Srbija visi. Od triglava do djevdjelije svi zvezdasiiiiii

donald

pre 7 godina

Pozdravio vas Zagorac cigani! Zagor Grobarcina ostao uspravan....
(Archie, 7. oktobar 2016 12:16)
E moj ti,a Kalina,Cirbes,Miler,Marjanovic,Dzenkins,Nelson,Blazic, posle Zvezde potpisali jake ugovore,vecina njih milionske!!! Ko da je bitno ko za koga navija,to se samo navijaci prepucavaju zbog gluposti,ja licno verujem da Misko nije hteo da pusti Zagorca u Zvezdu,da ga je pustio,oberucke bi on prihvatio taj poziv,veruj mi...

princ rima

pre 7 godina

(Plazma, 07. oktobar 2016 12:29)

ma samo opusteno,jos samo play i sasa pavlovic,da dodje maj mesec i pali se crno bela masina :))))))))

top-spin

pre 7 godina

Ako se radujete potpisu igraca za koga ste do pre 3 dana tvrdili da nema pojma( jer dolazi u Partizan), a sada se radujete kao Majklu Dzordanu, to samo znaci da kosarku pratite 2 god. Ako se hvalite da imate samo domace igrace( Bjelica je igrao za CG), a kukate za pojacanjima, onda kosarku pratite 2 god. Ako bojkotujete ABA ligu, a likujete kada je osvojite, onda kosarku pratite samo 2 god. Ako ste srpski klub, a imate hrvatskog sponzora, onda (osim sto kosarku pratite samo 2 god, sto ne znate ime i adresu kluba) ste totalno izgubljeni u svemiru.

pixi10

pre 7 godina

@obelix Sve si lepo rekao ali nisi rekao sta ce biti ako nema predugovora, tj da su te (vas) opet slagali? Ovaj put nema isprali mi mozak nego kazi koje sankcije predlazes za svoje jsd?

Djape

pre 7 godina

Ne treba on njega ocekivati odmah poene, s obzirom da nije u treninznom procesu itd... Ocekujem da bude na nivou tek za par meseci, eventualno u drugom delu sezone,i da se priprema za sledecu. Sve je na njemu,morace jos vise da grize..

Boy named Sue

pre 7 godina

Jos jedan u nizu velikih talenata ali ovaj klub, kao i mnogo puta pre, mu nece dati dovoljno prostora da se razvije i onda ga jednostavno odgurnuti od sebe. Sa srecom momak, nadam se da neces proci kao Djordjevic, Tarlac, Jaric, Stojakovic ili ovaj sad Guduric

Obelix

pre 7 godina

Ako je imao predugovor, odmah suspenzija. Ako nije, onda nema sta da se budimo. Decko je otisao gde misli da mu je bolje i to je to. Ako se ispostavi ovo prvo, da je imao taj predugovor i da je jos i pare dobio, sve sem suspenzije bi bilo ponizavanje Partizana. Ukoliko uprava to dozvoli, tj ne zatrazi suspenziju, mogu slobodno da idu iz kluba. Opet ponavlja, sve zavisi da li ima taj predugovor ili ne. Ako je birao izedju Partizana i tog drugog kluba i izabrao taj drugi klub, to je skroz ok. Jednosatvano stvar odluke.

nista o nicemu

pre 7 godina

Ako je imao predugovor, odmah suspenzija. Ako nije, onda nema sta da se budimo. Decko je otisao gde misli da mu je bolje i to je to. Ako se ispostavi ovo prvo, da je imao taj predugovor i da je jos i pare dobio, sve sem suspenzije bi bilo ponizavanje Partizana. Ukoliko uprava to dozvoli, tj ne zatrazi suspenziju, mogu slobodno da idu iz kluba. Opet ponavlja, sve zavisi da li ima taj predugovor ili ne. Ako je birao izedju Partizana i tog drugog kluba i izabrao taj drugi klub, to je skroz ok. Jednosatvano stvar odluke.
(Obelix, 07. oktobar 2016 11:56)

Suspenzija partizanu, potpisao sa igracem koji ima vazeci ugovor.

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Ovo je najjeftiniji tim koji je ikad igrao Evroligu. Eej Gudurić, Rebić, Simanić, Dobrić, Rakićević i to sa velikim ulogama! partizan NIS MTS sada i definitivno ima skuplji tim od Zvezde a vi vidite kako je to moguće. Dobar potez Rakićevića što je izabrao napredak umesto para ali nisam siguran koliko Zvezda može da iznese sezonu sa ovim igračima. Ovo je i definitivni znak da Zvezda iako je jedini evroligaš ima mnogo manje para od državnog projekta partizana. Zvezdu samo spašava to što radi sa igračima mnogo bolje od drugih i što sama stvara pola ekipe, a ti igrači igraju za zanemarljive sume.

Antidervis

pre 7 godina

Limoz u suzama ne veruje, Tegi, naravno, patos, a lucidni smekeri opet zakukali... "Sreca, uzivancijaaaaaaa!"

Koga cete vi da suspendujete!? Vi ste nista, ne poznajete ni osnove prava, mozete samo da popijete kaznu za vrbovanje igraca pod ugovorom! Sa sve portparolom Tegijem...cekamo sledecu proverenu informaciju, prema njegovim pouzdanim izvorima.

Djape

pre 7 godina

Ne treba on njega ocekivati odmah poene, s obzirom da nije u treninznom procesu itd... Ocekujem da bude na nivou tek za par meseci, eventualno u drugom delu sezone,i da se priprema za sledecu. Sve je na njemu,morace jos vise da grize..

rade

pre 7 godina

Jos jedan u nizu velikih talenata ali ovaj klub, kao i mnogo puta pre, mu nece dati dovoljno prostora da se razvije i onda ga jednostavno odgurnuti od sebe. Sa srecom momak, nadam se da neces proci kao Djordjevic, Tarlac, Jaric, Stojakovic ili ovaj sad Guduric
(Boy named Sue, 7. oktobar 2016 11:59)
pa brate ako si mislio da pljujes gde nabroja najvece svetske zvezde... pa valjda se nada da ce bas proci kao oni... cak ni ne trolujes ispravno...

Milos

pre 7 godina

E moj Rakicevicu s kim si ti potpisao ugovor? Umesto da dodjes kod nas za 5 dzakova kikirikija i sarmice kod Bogdanove mame u neogranicenim kolicinama, pa da imas u CV-u da si igrao za instituciju..sram te bilo. Jos smo ti dali dzak pecenog-slanog kikirikija koji je licno Tegi pekao kao avans i ti opet ode kod njih?

Valjevska podvala

pre 7 godina

Sa srecom momak, nadam se da neces proci kao Djordjevic, Tarlac, Jaric, Stojakovic ili ovaj sad Guduric 
(Boy named Sue, 7. oktobar 2016 11:59) 

Hahahaha pa baš su loše karijere ovi napravili

Markoni

pre 7 godina

Ovde treba podići tužbu protiv svih koji su u javnost iznoslili laži o potpisivanju nekog preugovora sa Partizanom. To nije tačno, kao i da će biti suspendovan - iz ugla Zvezde i igrača sve je čisto. A za detalje pitajte Petrovog menadžera da vam objasni šta je i da li je išta potpisivano i zbog čega je Partizan davao pare igraču pod ugovorom. Majstori spina bili i ostali, ali je vreme da se plati za laži koje se plasiraju po medijima.

Bozur

pre 7 godina

Dobric,Simanic i Guduric ce sledece sezone biti strasni igraci, uz Rebica za dve sezone bice to dobra evroligaska ekipa + Rakicevic za kog verujem da je bolji i od Dobrica i Simanica. Grobari kazu da se uskoro gasimo,a ja najavljujem Zvezdinu vladavinu jos 10 godina, niste svesni kakav omladniski pogon ima Zvezda, svake sezone ce stizati nove zvezdice. Covic je doktor u svom poslu, za par godina smo od bankrota dosli do top8. Bice para samo strpljvo!!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Panteri možete samo da prihvatite...nastavak znate!
(Vladan Tegeltija, 07. oktobar 2016 14:19)
Da bi se panteri prihvatili ti moras da pustis to iz ruku ...

Obelix...

pre 7 godina

Sve je to lepo, ali kako potpisujete predugovor i dajete pare igraču koji je sa Metalcem imao ugovor još dve godine? Valjda se prvo razgovara sa klubom, pa se pita koliko je obeštećenje, pa se pita igrač koliko traži... Ne, vi nelegalno potpišete predugovor, pa igraču još date neki dinar da traži raskid ugovora na štetu kluba i onda ga dobijete za džabe. Ne ide to tako više. Ali, tako se radilo godinama, pa se da još kuka.

nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!

pre 7 godina

Boy named Sue
bas ti tesko palo za gudrica pa ga nazivas ovaj...hahahah

kako niste kukali kad ste robertsa otimali...

donald

pre 7 godina

Pozdravio vas Zagorac cigani! Zagor Grobarcina ostao uspravan....
(Archie, 7. oktobar 2016 12:16)
E moj ti,a Kalina,Cirbes,Miler,Marjanovic,Dzenkins,Nelson,Blazic, posle Zvezde potpisali jake ugovore,vecina njih milionske!!! Ko da je bitno ko za koga navija,to se samo navijaci prepucavaju zbog gluposti,ja licno verujem da Misko nije hteo da pusti Zagorca u Zvezdu,da ga je pustio,oberucke bi on prihvatio taj poziv,veruj mi...

darko

pre 7 godina

Alo strucnjaci, ako je neko potpisao predugovor nije obavezan da potpise i ugovor sa istim licem (u ovom slucaju se radi o KK Partizan). Ako je primio kes, obavezan je da to vrati, kao i eventualno naknadi stetu KK Partizan, sto znaci da najvise treba da vrati duplo od onog sto je primio, kakve suspenzije kakve gluposti, napise vam Tegi nesto i vi se toga drzite kao pijan plota, opUstite se

cukce

pre 7 godina

Ako se radujete potpisu igraca za koga ste do pre 3 dana tvrdili da nema pojma( jer dolazi u Partizan), a sada se radujete kao Majklu Dzordanu, to samo znaci da kosarku pratite 2 god. Ako se hvalite da imate samo domace igrace( Bjelica je igrao za CG), a kukate za pojacanjima, onda kosarku pratite 2 god. Ako bojkotujete ABA ligu, a likujete kada je osvojite, onda kosarku pratite samo 2 god. Ako ste srpski klub, a imate hrvatskog sponzora, onda (osim sto kosarku pratite samo 2 god, sto ne znate ime i adresu kluba) ste totalno izgubljeni u svemiru.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (top-spin, 7. oktobar 2016 12:33)

Pre bih reko da je ekipa za koju ti navijas a koja je poznata kao KK Rupa bez dna izgubljena u svemiru, tolko ste para procerdali i jos cerdate (drava sipa i ne pita) a vi samo kukate i kmecite... Pusti ti vesti o evroligasu i idi na vesti o cipiri kupovima!

princ rima

pre 7 godina

(Plazma, 07. oktobar 2016 12:29)

ma samo opusteno,jos samo play i sasa pavlovic,da dodje maj mesec i pali se crno bela masina :))))))))

Dejan CZ

pre 7 godina

Vec uvrsten i za EL a iz partizana cekaju ponedeljak:)...a u ponedeljak ce da konstatuju da je sutradan utorak...ovakvu dramu ni EL ne moze da ponudi:)))

Zuja

pre 7 godina

@Vladimir

Nesto si izgubio iz vida.EL se igra u novom formatu.Igra svako sa svakim.Bice u dve utakmice nedeljno, plus ABA, plus kup, pa naprolece i liga Srbije i plej of ABA i lige Srbije.Gust raspored.Treba cuvati snagu, moguce povrede.Momak ce igrati ABA ligu

Vlado

pre 7 godina

Bravo, jos bi trebali dvojicu dovesti, ipak je veliki broj utakmica treba dosta igraca u rotaciji! Recimo ovaj Rakicevic i Reba bi trebali izneti neke lakse utakmice kuci u ABA ligi, i Jovke neka uskoci 5, 6 min. i decko ostaje odmoran za EL!

top-spin

pre 7 godina

Ako se radujete potpisu igraca za koga ste do pre 3 dana tvrdili da nema pojma( jer dolazi u Partizan), a sada se radujete kao Majklu Dzordanu, to samo znaci da kosarku pratite 2 god. Ako se hvalite da imate samo domace igrace( Bjelica je igrao za CG), a kukate za pojacanjima, onda kosarku pratite 2 god. Ako bojkotujete ABA ligu, a likujete kada je osvojite, onda kosarku pratite samo 2 god. Ako ste srpski klub, a imate hrvatskog sponzora, onda (osim sto kosarku pratite samo 2 god, sto ne znate ime i adresu kluba) ste totalno izgubljeni u svemiru.

Plazma

pre 7 godina

Humska kadar nevera
(Anubis, 7. oktobar 2016 11:39)

Da, prosto ne mozemo da verujemo da igrac o kojem cela Evropa bruji nije dosao kod nas vec kod vas. Takav udar Partizan nije doziveo jos od Borisa Bakica.

pixi10

pre 7 godina

@obelix Sve si lepo rekao ali nisi rekao sta ce biti ako nema predugovora, tj da su te (vas) opet slagali? Ovaj put nema isprali mi mozak nego kazi koje sankcije predlazes za svoje jsd?

Obelix

pre 7 godina

Ako je imao predugovor, odmah suspenzija. Ako nije, onda nema sta da se budimo. Decko je otisao gde misli da mu je bolje i to je to. Ako se ispostavi ovo prvo, da je imao taj predugovor i da je jos i pare dobio, sve sem suspenzije bi bilo ponizavanje Partizana. Ukoliko uprava to dozvoli, tj ne zatrazi suspenziju, mogu slobodno da idu iz kluba. Opet ponavlja, sve zavisi da li ima taj predugovor ili ne. Ako je birao izedju Partizana i tog drugog kluba i izabrao taj drugi klub, to je skroz ok. Jednosatvano stvar odluke.

Vladimir

pre 7 godina

Ne znam čemu toliki trijumfalizam.Gledao sam originalni FMP sinoć protiv Krke.Vaš novi igrač ne bi bio u prvoj petorci originalnog FMP-a.Uzeli ste ga samo da ga Partizan ne bi dobio.Taktika FK CZ iz "zlatnih 80-tih".Primer Jovana Novaka je još svež i ako je mladi Rakićević na svoju ruku doneo odluku da odsedi sezonu 2016/17 onda je stvarno kratkovid.Ima samo dve pozicije gde se on može pojaviti (on nije ni Bodiroga ni Belineli) a tamo su Dženings, Dangubić, Gudurić, Lazić, Simonović, Dobrić...jeli dosta a kada počne EL, tražiće se još jedan napadaš napadač, amerikanac naravno? U originalnom FMP-u je mnoštvo izuzetno talentovanih igrača na istoj poziciji (samo ostrašćeni to ne primećuju).U svakom slučaju argumenti sile i "bogatstva" su uvek za respekt.Kolateralna šteta je neminovna a ona sada ima ličnost, ime i prezime.

Plazma

pre 7 godina

ma samo opusteno,jos samo play i sasa pavlovic,da dodje maj mesec i pali se crno bela masina :))))))))
(princ rima, 7. oktobar 2016 12:40)

Steta sto Google Play nema aplikaciju za fore pa da s vremena na vreme odradite neki 'update'.

Igor

pre 7 godina

Bozure dzaba vam sve kad vam je direktor covic , mene bi bila sramota pa kakvi god da su uspesi verujem da je i vas sramota ali naravno to nikad necete javno priznati al nije ni bitno .

Милутин

pre 7 godina

Овај мали је јако лоше започео каријеру, обећао је нешто, узео је неки новац, нешто је потписао. Није важна правна форма, не причам о томе. Волео бих да грешим, али мислим да ће лоше да заврши.

Boy named Sue

pre 7 godina

Jos jedan u nizu velikih talenata ali ovaj klub, kao i mnogo puta pre, mu nece dati dovoljno prostora da se razvije i onda ga jednostavno odgurnuti od sebe. Sa srecom momak, nadam se da neces proci kao Djordjevic, Tarlac, Jaric, Stojakovic ili ovaj sad Guduric

mmm

pre 7 godina

On neće ni da igra...
Ima Zvezda mnogo bolje igrače u FMP-u Apić, Davidovac, Lazarević su sad mnogo bolji igrači od Rakićevića.
Em tanak kao pero, rameni pojas kao dete, šut katastrofa..

@zvezda ponos

pre 7 godina

Ma svima je jasno da u tvojoj zvrzdi dolaze zbog ljubavi i stranci i nasi. Primer cirbesa, milera itd. I ovaj je dosao zboh bus kartice u Valjevu nije mu trebala. Pa sad daj sto das. A jos visio na severu svake nedelje. Pa koliki je taj sever kad cela Srbija visi. Od triglava do djevdjelije svi zvezdasiiiiii

top-spin

pre 7 godina

Ako se radujete potpisu igraca za koga ste do pre 3 dana tvrdili da nema pojma( jer dolazi u Partizan), a sada se radujete kao Majklu Dzordanu, to samo znaci da kosarku pratite 2 god. Ako se hvalite da imate samo domace igrace( Bjelica je igrao za CG), a kukate za pojacanjima, onda kosarku pratite 2 god. Ako bojkotujete ABA ligu, a likujete kada je osvojite, onda kosarku pratite samo 2 god. Ako ste srpski klub, a imate hrvatskog sponzora, onda (osim sto kosarku pratite samo 2 god, sto ne znate ime i adresu kluba) ste totalno izgubljeni u svemiru.

Милутин

pre 7 godina

Овај мали је јако лоше започео каријеру, обећао је нешто, узео је неки новац, нешто је потписао. Није важна правна форма, не причам о томе. Волео бих да грешим, али мислим да ће лоше да заврши.

Boy named Sue

pre 7 godina

Jos jedan u nizu velikih talenata ali ovaj klub, kao i mnogo puta pre, mu nece dati dovoljno prostora da se razvije i onda ga jednostavno odgurnuti od sebe. Sa srecom momak, nadam se da neces proci kao Djordjevic, Tarlac, Jaric, Stojakovic ili ovaj sad Guduric

Igor

pre 7 godina

Bozure dzaba vam sve kad vam je direktor covic , mene bi bila sramota pa kakvi god da su uspesi verujem da je i vas sramota ali naravno to nikad necete javno priznati al nije ni bitno .

Vladimir

pre 7 godina

Ne znam čemu toliki trijumfalizam.Gledao sam originalni FMP sinoć protiv Krke.Vaš novi igrač ne bi bio u prvoj petorci originalnog FMP-a.Uzeli ste ga samo da ga Partizan ne bi dobio.Taktika FK CZ iz "zlatnih 80-tih".Primer Jovana Novaka je još svež i ako je mladi Rakićević na svoju ruku doneo odluku da odsedi sezonu 2016/17 onda je stvarno kratkovid.Ima samo dve pozicije gde se on može pojaviti (on nije ni Bodiroga ni Belineli) a tamo su Dženings, Dangubić, Gudurić, Lazić, Simonović, Dobrić...jeli dosta a kada počne EL, tražiće se još jedan napadaš napadač, amerikanac naravno? U originalnom FMP-u je mnoštvo izuzetno talentovanih igrača na istoj poziciji (samo ostrašćeni to ne primećuju).U svakom slučaju argumenti sile i "bogatstva" su uvek za respekt.Kolateralna šteta je neminovna a ona sada ima ličnost, ime i prezime.

Plazma

pre 7 godina

Humska kadar nevera
(Anubis, 7. oktobar 2016 11:39)

Da, prosto ne mozemo da verujemo da igrac o kojem cela Evropa bruji nije dosao kod nas vec kod vas. Takav udar Partizan nije doziveo jos od Borisa Bakica.

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Ovo je najjeftiniji tim koji je ikad igrao Evroligu. Eej Gudurić, Rebić, Simanić, Dobrić, Rakićević i to sa velikim ulogama! partizan NIS MTS sada i definitivno ima skuplji tim od Zvezde a vi vidite kako je to moguće. Dobar potez Rakićevića što je izabrao napredak umesto para ali nisam siguran koliko Zvezda može da iznese sezonu sa ovim igračima. Ovo je i definitivni znak da Zvezda iako je jedini evroligaš ima mnogo manje para od državnog projekta partizana. Zvezdu samo spašava to što radi sa igračima mnogo bolje od drugih i što sama stvara pola ekipe, a ti igrači igraju za zanemarljive sume.

Plazma

pre 7 godina

ma samo opusteno,jos samo play i sasa pavlovic,da dodje maj mesec i pali se crno bela masina :))))))))
(princ rima, 7. oktobar 2016 12:40)

Steta sto Google Play nema aplikaciju za fore pa da s vremena na vreme odradite neki 'update'.

@zvezda ponos

pre 7 godina

Ma svima je jasno da u tvojoj zvrzdi dolaze zbog ljubavi i stranci i nasi. Primer cirbesa, milera itd. I ovaj je dosao zboh bus kartice u Valjevu nije mu trebala. Pa sad daj sto das. A jos visio na severu svake nedelje. Pa koliki je taj sever kad cela Srbija visi. Od triglava do djevdjelije svi zvezdasiiiiii

mmm

pre 7 godina

On neće ni da igra...
Ima Zvezda mnogo bolje igrače u FMP-u Apić, Davidovac, Lazarević su sad mnogo bolji igrači od Rakićevića.
Em tanak kao pero, rameni pojas kao dete, šut katastrofa..

nista o nicemu

pre 7 godina

Ako je imao predugovor, odmah suspenzija. Ako nije, onda nema sta da se budimo. Decko je otisao gde misli da mu je bolje i to je to. Ako se ispostavi ovo prvo, da je imao taj predugovor i da je jos i pare dobio, sve sem suspenzije bi bilo ponizavanje Partizana. Ukoliko uprava to dozvoli, tj ne zatrazi suspenziju, mogu slobodno da idu iz kluba. Opet ponavlja, sve zavisi da li ima taj predugovor ili ne. Ako je birao izedju Partizana i tog drugog kluba i izabrao taj drugi klub, to je skroz ok. Jednosatvano stvar odluke.
(Obelix, 07. oktobar 2016 11:56)

Suspenzija partizanu, potpisao sa igracem koji ima vazeci ugovor.

Obelix

pre 7 godina

Ako je imao predugovor, odmah suspenzija. Ako nije, onda nema sta da se budimo. Decko je otisao gde misli da mu je bolje i to je to. Ako se ispostavi ovo prvo, da je imao taj predugovor i da je jos i pare dobio, sve sem suspenzije bi bilo ponizavanje Partizana. Ukoliko uprava to dozvoli, tj ne zatrazi suspenziju, mogu slobodno da idu iz kluba. Opet ponavlja, sve zavisi da li ima taj predugovor ili ne. Ako je birao izedju Partizana i tog drugog kluba i izabrao taj drugi klub, to je skroz ok. Jednosatvano stvar odluke.

Bozur

pre 7 godina

Dobric,Simanic i Guduric ce sledece sezone biti strasni igraci, uz Rebica za dve sezone bice to dobra evroligaska ekipa + Rakicevic za kog verujem da je bolji i od Dobrica i Simanica. Grobari kazu da se uskoro gasimo,a ja najavljujem Zvezdinu vladavinu jos 10 godina, niste svesni kakav omladniski pogon ima Zvezda, svake sezone ce stizati nove zvezdice. Covic je doktor u svom poslu, za par godina smo od bankrota dosli do top8. Bice para samo strpljvo!!!

Antidervis

pre 7 godina

Limoz u suzama ne veruje, Tegi, naravno, patos, a lucidni smekeri opet zakukali... "Sreca, uzivancijaaaaaaa!"

Koga cete vi da suspendujete!? Vi ste nista, ne poznajete ni osnove prava, mozete samo da popijete kaznu za vrbovanje igraca pod ugovorom! Sa sve portparolom Tegijem...cekamo sledecu proverenu informaciju, prema njegovim pouzdanim izvorima.

Milos

pre 7 godina

E moj Rakicevicu s kim si ti potpisao ugovor? Umesto da dodjes kod nas za 5 dzakova kikirikija i sarmice kod Bogdanove mame u neogranicenim kolicinama, pa da imas u CV-u da si igrao za instituciju..sram te bilo. Jos smo ti dali dzak pecenog-slanog kikirikija koji je licno Tegi pekao kao avans i ti opet ode kod njih?

cukce

pre 7 godina

Ako se radujete potpisu igraca za koga ste do pre 3 dana tvrdili da nema pojma( jer dolazi u Partizan), a sada se radujete kao Majklu Dzordanu, to samo znaci da kosarku pratite 2 god. Ako se hvalite da imate samo domace igrace( Bjelica je igrao za CG), a kukate za pojacanjima, onda kosarku pratite 2 god. Ako bojkotujete ABA ligu, a likujete kada je osvojite, onda kosarku pratite samo 2 god. Ako ste srpski klub, a imate hrvatskog sponzora, onda (osim sto kosarku pratite samo 2 god, sto ne znate ime i adresu kluba) ste totalno izgubljeni u svemiru.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (top-spin, 7. oktobar 2016 12:33)

Pre bih reko da je ekipa za koju ti navijas a koja je poznata kao KK Rupa bez dna izgubljena u svemiru, tolko ste para procerdali i jos cerdate (drava sipa i ne pita) a vi samo kukate i kmecite... Pusti ti vesti o evroligasu i idi na vesti o cipiri kupovima!

Obelix...

pre 7 godina

Sve je to lepo, ali kako potpisujete predugovor i dajete pare igraču koji je sa Metalcem imao ugovor još dve godine? Valjda se prvo razgovara sa klubom, pa se pita koliko je obeštećenje, pa se pita igrač koliko traži... Ne, vi nelegalno potpišete predugovor, pa igraču još date neki dinar da traži raskid ugovora na štetu kluba i onda ga dobijete za džabe. Ne ide to tako više. Ali, tako se radilo godinama, pa se da još kuka.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Panteri možete samo da prihvatite...nastavak znate!
(Vladan Tegeltija, 07. oktobar 2016 14:19)
Da bi se panteri prihvatili ti moras da pustis to iz ruku ...

Markoni

pre 7 godina

Ovde treba podići tužbu protiv svih koji su u javnost iznoslili laži o potpisivanju nekog preugovora sa Partizanom. To nije tačno, kao i da će biti suspendovan - iz ugla Zvezde i igrača sve je čisto. A za detalje pitajte Petrovog menadžera da vam objasni šta je i da li je išta potpisivano i zbog čega je Partizan davao pare igraču pod ugovorom. Majstori spina bili i ostali, ali je vreme da se plati za laži koje se plasiraju po medijima.

donald

pre 7 godina

Pozdravio vas Zagorac cigani! Zagor Grobarcina ostao uspravan....
(Archie, 7. oktobar 2016 12:16)
E moj ti,a Kalina,Cirbes,Miler,Marjanovic,Dzenkins,Nelson,Blazic, posle Zvezde potpisali jake ugovore,vecina njih milionske!!! Ko da je bitno ko za koga navija,to se samo navijaci prepucavaju zbog gluposti,ja licno verujem da Misko nije hteo da pusti Zagorca u Zvezdu,da ga je pustio,oberucke bi on prihvatio taj poziv,veruj mi...

princ rima

pre 7 godina

(Plazma, 07. oktobar 2016 12:29)

ma samo opusteno,jos samo play i sasa pavlovic,da dodje maj mesec i pali se crno bela masina :))))))))

Djape

pre 7 godina

Ne treba on njega ocekivati odmah poene, s obzirom da nije u treninznom procesu itd... Ocekujem da bude na nivou tek za par meseci, eventualno u drugom delu sezone,i da se priprema za sledecu. Sve je na njemu,morace jos vise da grize..

Dejan CZ

pre 7 godina

Vec uvrsten i za EL a iz partizana cekaju ponedeljak:)...a u ponedeljak ce da konstatuju da je sutradan utorak...ovakvu dramu ni EL ne moze da ponudi:)))

rade

pre 7 godina

Jos jedan u nizu velikih talenata ali ovaj klub, kao i mnogo puta pre, mu nece dati dovoljno prostora da se razvije i onda ga jednostavno odgurnuti od sebe. Sa srecom momak, nadam se da neces proci kao Djordjevic, Tarlac, Jaric, Stojakovic ili ovaj sad Guduric
(Boy named Sue, 7. oktobar 2016 11:59)
pa brate ako si mislio da pljujes gde nabroja najvece svetske zvezde... pa valjda se nada da ce bas proci kao oni... cak ni ne trolujes ispravno...

pixi10

pre 7 godina

@obelix Sve si lepo rekao ali nisi rekao sta ce biti ako nema predugovora, tj da su te (vas) opet slagali? Ovaj put nema isprali mi mozak nego kazi koje sankcije predlazes za svoje jsd?

nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!

pre 7 godina

Boy named Sue
bas ti tesko palo za gudrica pa ga nazivas ovaj...hahahah

kako niste kukali kad ste robertsa otimali...

Valjevska podvala

pre 7 godina

Sa srecom momak, nadam se da neces proci kao Djordjevic, Tarlac, Jaric, Stojakovic ili ovaj sad Guduric 
(Boy named Sue, 7. oktobar 2016 11:59) 

Hahahaha pa baš su loše karijere ovi napravili

darko

pre 7 godina

Alo strucnjaci, ako je neko potpisao predugovor nije obavezan da potpise i ugovor sa istim licem (u ovom slucaju se radi o KK Partizan). Ako je primio kes, obavezan je da to vrati, kao i eventualno naknadi stetu KK Partizan, sto znaci da najvise treba da vrati duplo od onog sto je primio, kakve suspenzije kakve gluposti, napise vam Tegi nesto i vi se toga drzite kao pijan plota, opUstite se

Zuja

pre 7 godina

@Vladimir

Nesto si izgubio iz vida.EL se igra u novom formatu.Igra svako sa svakim.Bice u dve utakmice nedeljno, plus ABA, plus kup, pa naprolece i liga Srbije i plej of ABA i lige Srbije.Gust raspored.Treba cuvati snagu, moguce povrede.Momak ce igrati ABA ligu

Vlado

pre 7 godina

Bravo, jos bi trebali dvojicu dovesti, ipak je veliki broj utakmica treba dosta igraca u rotaciji! Recimo ovaj Rakicevic i Reba bi trebali izneti neke lakse utakmice kuci u ABA ligi, i Jovke neka uskoci 5, 6 min. i decko ostaje odmoran za EL!