Nova vest
Košarka

Sreda, 30.09.2015.

12:34

Simonović se vratio u Zvezdu

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Marko Simonović vratio se u redove ‘crveno-belih’, nezvanično je potvrđeno za B92.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Iskusni krilni košarkaš vraća se u Zvezdu posle sezone u Po-Ortezu, u kojem je beležio veoma dobre partije, pošto je potpisao kratkoročan ugovor.

Simonović je poslednje pojačanje šampiona Srbije pred početak nove sezone, a pre njega na Mali Kalemegdan su stigli Sofoklis Skorcanitis, Gal Mekel, Rajan Tompson i Stefan Nastić.

29-godišnji Simonović je tokom karijere igrao i za Lavove, Ergonom, Ostende, Hemofarm, Budućnost i Albu.

Sa reprezentacijom Srbije je osvojio srebro na Svetskom prvenstvu u Španiji, a bio je u timu ‘Orlova’ koji su zauzeli četvrto mesto na nedavno završenom Evropskom prvenstvu.

Simonović bi drugi debi u dresu Zvezde mogao da ima već u četvrtak, kada 'crveno-beli' dočekuju Mega Leks u prvom kolu ABA lige.

Pored Simonovića, ugovor sa Zvezdom potpisao je Marko Gudurić, potvrdio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović. Gudurić je potpisao ugovor na tri plus jednu godinu sa 'crveno-belima', u koje je stigao iz FMP Železnika.

Intervju koji je Marko Gudurić dao za B92 možete da pročitate u rubrici 'Intervjui'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

196 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve