Nova vest
Košarka

28.4.2024.

12:45

Mijailović se oglasio: "Zašto psi laju ‘u prazno‘?"

Ređaju se uvrede na relaciji Ostoja Mijailović – Nebojša Čović drugog dana vikenda, a uvod za sve je bio, ovog puta, sastanak koji je organizovao Goran Grbović.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Dvojica predsednika košarkaških "večitih" su gostovali u jutarnjem programu TV Prva, ali nisu želeli da to bude u istom terminu.

Prvi je izlagao Ostoja koji je istakao da ga Grbović nije obavestio ko će još biti na sastanku koji je direktor Beogradske arene organizovao, kao i da se iznenadio kada je video Čovića.

To je potom demantovao predsednik Zvezde rekavši da su obojica sigurno znala ko će biti prisutan, kao i da nije trajao par minuta već dva sata.

Čović je, pre nego što je započeo razgovor o konkretnoj temi, upitao voditeljku da li je dezinfikovana stolica na kojoj sedi, a u kojoj je pre njega bio Ostoja.

Njegove izjave su izazvale Mijailovića, koji se oglasio na društvenoj platformi "X".

"Zašto psi laju ‘u prazno‘? Lajanje ‘u prazno‘ može biti i pokazatelj određenih zdravstvenih problema, pogotovo ako je ono učestalo tokom dana i ako se ponavlja danima. Zato je uvek dobro da razmislite o tome, da kod veterinara zakažete kontrolni pregled", napisao je Mijailović i kao izvor definicije naveo "Pet magazin".

Sada nam ostaje da čekamo odgovor druge strane...

Podeli:

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu