Nova vest
Košarka

Sreda, 13.03.2013.

12:14

Igokea neće da plaća za Fajnal for

Predsednik Igokee Boris Spasojević izjavio je da klubu još nisu dobili dopis da će Laktaši organizovati završni turnir ABA lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Direktor ABA Josip Bilić potvrdio je za B92 da će Laktaši biti organizatori, što je posle potvrdio i menadžer lige Roman Lisac.

"Zašto bismo bili domaćini? Ako pobedimo Krku, obezbedićemo prvo mesto i Evroligu, pa nam nije potrebno da sebi nabijamo troškove organizacije. To je moj stav, sve što radim, radim u skladu sa Upravnim odborom. To je logika stvari", istakao je Spasojević.

Spasojević nije demantovao da će Laktaši biti domaćin, ali je rekao da klub ništa zvanično nije dobio.

"Ništa zvanično još nismo dobili, ne mogu da komentarišem kad nismo dobili potvrdu. Sve što znam, pročitao sam u medijima", rekao je Spasojević agenciji Beta.

Klub iz Aleksandrovca dva kola pre kraja ima pobedu više od drugoplasirane Crvene zvezde i potreban mu je jedan trijumf iz preostalih susreta sa Krkom i Cibonom kako bi obezbedio prvu poziciju.

"Malo je suludo i naivno da plaćamo troškove, ako budemo obezbedili Evroligu kroz regularni deo sezone", kazao je Spasojević.

Od ranije je poznato da će se završni turnir regionalne košarkaške lige igrati od 25. do 27. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu