Nova vest
Košarka

Nedelja, 27.01.2013.

10:47

UNIKS izgubio, Petrović u šoku

Košarkaši UNIKSa izgubili su na svom parketu od Spartaka iz Vladivostoka, a trener Petrović novinarima rekao da je to njegov "najteži dan".

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

"Rekao sam i igračima u svlačionici, ovo je najteži dan u mojoj trenerskoj karijeri. Ovo zaista nisam očekivao, verovao sam da ćemo odgirati bolje.

Imali smo 'plus 11' u prvom poluvremenu, onda smo potpuno izgubili kontrolu i delovali izgubljeno," rekao je Petrović i izvinio se navijačima kluba iz Kazanja.

Petrović je rekao i da je neverovatno da trojica igrača protivničke ekipe (Amerikanci Džilenvoter, Dilejni i Rus Zabelin) postignu 55 poena.

U njegovoj ekipi, koja se u sredu sastaje sa Crvenom zvezdom Telekom u Evrokupu, dobro su odigrali Kajmakoglu (16), Veremenko (14) i Terel (10) ali je UNIKS ponovo igrao sa puno oscilacija.

Petrovićev tim imao je +16 u 16. minutu (31:15), +11 na poluvremenu ali je treću deonicu izgubio rezultatom 24:14.

UNIKS već u ponedeljak dolazi u Beograd, u sredu sa 'crveno-belima' igra meč četvrtog kola u grpui L Evrokupa.

U prošlom kolu UNIKS je u Kazanju savladao ekipu Vlade Vukoičića rezultatom 78:59, duel u sredu igra se od 19.30 uz direktan prenos na televiziji B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu