Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 13.08.2012.

16:03

Novi tandem na probi u Partizanu

Košarkaški klub Partizan doveo je na probu Meksikanca Horhea Gutieresa, a u utorak stiže i argentinski centar, 19-godišnji Matias Bartolin.

Izvor:

Autor:

Default images

Partizan su ranije pojačali Dejan Musli, Leo Vesterman kao i dvojac iz Hemofarma, Đorđe Gagić i Nikola Milutinov.

Na početku priprema na probi se pojavio centar sa Malte, 20-godišnji Samuel Deguara.

Gutieres ima 23 godine, visok je 1.90m i može da igra na pozicijama plejmejkera i beka. Prethodne četiri godine igrao je na Univerzitetu Kalifornija, a ove sezone je bio blizu NBA drafta.

Na koledžu je postizao prosečno 13 poena i imao 5.3 skoka i 4.1 asistenciju, a ovog leta je mesec dana igra za Denver Nagetse u Letnjoj ligi.



19-godišnji Argentinac Matias Bortolin je prošle sezone igrao za italijanskog drugoligaša Rimini, prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije svoje zemlje visok je 207cm.

Partizan jepre sedam dana počeo pripreme za predstojeću sezonu. "Crno-beli" će 20. avgusta otputovati u Australiju, jer će u Sidneju biti gost lokalnom klubu sa kojim će trenirati 15 dana, a 6. septembra je planiram povratak u Beograd.

Srpski šampion će od 14. i 15. septembra igrati pripremni turnir u Laktašima na kome učestvuju Himki, Krka i Igokea.

Sezona u regionalnoj ABA ligi počinje 29. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu