Nova vest
Košarka

Sreda, 07.03.2012.

17:25

Vujošević meta Fenerbahčea?

Turski Fenerbahče pokazao je interesovanje za Duška Vujoševića, koji je nedavno rešio "spor" sa CSKA, prenose turski mediji.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Zbog slabih rezultata Istanbul će verovatno napustiti Hrvat Neven Spahija, ali Turci će verovatno ostati 'veri' jugoslovenskoj košarkaškoj školi.

Pre tri dana pojavila se informacija da Fener želi i Dušana Ivkovića, a novo ime i bivši trener Partizana.

Vujošević je sa "crno-belima" osvojio devet uzastopnih titula u Srbiji, četiri u regionalnoj ligi, a doveo je tim i do Fajnal fora Evrolige.

Trenutno je predsednik Sportskog društva Partizan, a videćemo da li će trenersku karijeru nastaviti u ambicioznom turskom klubu. Pitanje je i koliko je moguć dolazak Dude Ivkovića u Istanbul.

Fenerbahče je eliminisan u Top 16 fazi Evrolige pošto je bio poseldnji u grupi sa Panatinaikosom, Uniksom i Emporio Armanijem sa 2 pobede i 4 poraza.

U prvoj fazi Turci su osvojili Grupu A (Olimpijakos, Kantu, Bilbao, Kaha Laboral, Nansi) sa skorom 6-4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

"Nadam se da ću ostati"

Košarkaš Real Madrida Edi Tavares izjavio je da se nada da će postići dogovor sa "kraljevskim klubom" u vezi nastavka saradnje.

B92.Sport

19:18

13 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu