Nova vest
Košarka

Utorak, 13.12.2011.

21:24

EL: Malet ne igra u Milanu!

Plasman Partizana u Top 16 fazu Evrolige zavisi i od Armanija, a loša vest za “crno-bele“ je što će Šarlroa biti oslabljeni u Milanu neigranjem Dejmonda Maleta.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Partizan u sredu gostuje Realu, ali će u Madridu pratiti i rezultat iz Milana gde Emporio Armani dočekuje belgijskog šampiona.

Malet je u subotu povredio nogu, a s obzirom da je Šarlroa eliminisan iz Evrolige, trener Belgijanaca je odlučio da odmori Amerikanca kako bi bio spreman za važnije mečeve u nacionalnom šampionatu.

“Znam da ću razočarati brojne navijače koji će putovati u Milano, mislim njih oko 200, ali želim da igraju samo igrači koji mogu da pruže maksimmum“, rekao je trener Šarlroa Đovani Bozi.

Sa druge strane, oslabljen je i Emporio Armani. Milanezi su zbog okončanja “lokauta“ u NBA ligi ostali bez prve zvezde tima Danila Galinarija (16,4 poena po meču u EL), što je napravilo veliku prazninu u timu Serđa Skariola.

EA 7 mora da pobedi Šarlroa, i da se nada porazu Partizana u Madridu, pa da onda u direktnom duelu u Pioniru odlučuju od plasmanu u Top 16 fazu.

Armani je proteklog vikenda pobedio Veneciju u gostima 72:66, a najbolji pojedinci meča bili su Antonis Focis sa 22 poena, Janis Burusis sa 9 skokova, i Omar Kuk sa 8 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu