Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 01.02.2010.

23:24

Kadeti razbili Poljake

Kadetska selekcija Srbije pobedila je Poljsku 85:65 (24:21, 18:17, 21:10, 22:17) u prvom kolu kvalifikacione grupe na međunarodnom turniru 'Turk Telekom'.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Najbolji pojedinac u ekipi Srbije bio je Nikola Janković sa "dabl-dabl" učinkom od 19 poena i 13 skokova, uz tri asistencije, Nikola Majić je imao 13 poena i šest skokova, Vasilije Micić 11 poena i četiri skoka, a Miloš Janković deset poena i šest skokova. Sledeći protivnik reprezentacije Srbije je Nemačka, a utakmica se igra u utorak.

Selektor "orlića" Saša Nikitović izrazio je zadovoljstvo pobedom svojih izabranika uprkos tome što "lopta nije htela u koš ni za dva, ni za tri poena", prenosi sajt Košarkaškog saveza Srbije.

"Ekipa je dobrim skokom u napadu nadoknadila promašene otvorene šuteve, a zahvaljujući dobroj odbrani imali smo dosta kontranapada i lakih poena, koji su i doneli pobedu", rekao je Nikitović.

U A grupi su još Nemačka i Turska, dok u B grupi igraju Francuska, Italija, Grčka i Slovenija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu