ABA: Partizan "lakši" za 8.000 evra

Direktor ABA lige Josip Bilić doneo je odluku o kažnjavanju KK Partizan mt:s zbog incidenta na utakmici 16. kola protiv Cibone 5. januara u "Pioniru".

Izvor: AK

Četvrtak, 10.01.2013.

14:01

Default images

Partizan je kažnjen sa 8.000 evra, zbog zbog bacanja tvrdih predmeta (petarde) na teren kao i upotrebe pirotehničkih materijala na tribinama (5.000€), te zbog prekida utakmice (3.000€).

Čelnici Partizana mt:s su ponovo apelovali da navijači prestanu sa nedoličnim ponašanjem i ubacivanjem predmeta na teren jer su ove sezone klub već koštali sa 50.000 evra u Evroligi.

"Još jednom apelujemo i molimo sve koji navijaju i vole Partizan da se ubuduće uzdrže od ubacivanja predmeta na teren i nedoličnog ponašanja, jer štetu nanose isključivo klubu. Novčane kazne su prevršile svaku meru i utiču na normalno funkcionisanje kluba. U sezoni 2011/2012 Partizan je na ime kazni Evroligi morao da isplati preko 50 000 evra, a bio je i najkažnjeniji klub u čitavom takmičenju, što se ponavlja i ove sezone. Fer, korektna i sportska podrška publike klubu je neophodna, a svako drugačije ponašanje je neprihvatljivo i nepoželjno", ističe se u apelu KK Partizan mt:s

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: