Hemofarm - Zagreb (subota, 18h)

Košarkaši Hemofarma dočekuju u subotu (18h) ekipu hrvatskog Zagreba, u 12. kolu regionelne NLB lige.

Izvor: B92

Petak, 11.12.2009.

19:10

Default images

Hemofarm se nalazi u seriji od pet pobeda u regionalnom takmičenju, a u poslednjem kolu u Pioniru Vrščani su pobedom nad Crvenom zvezdom napravili veliki korak ka vrhu tabele. Tim Stevana Karadžića uz meč manje ima skor od šest pobeda i četiri poraza i peti je na tabeli.

Karadžić je pred utakmicu rekao da poštuje rivala, ali da njegov tim na svom parketu ide na pobedu.

„Nalazimo se u dobroj formi, želimo da nastavimo trijumfalni niz što neće biti nimalo lako. Trenutni plasman Zagreba za meni nije iznenađenje već realan prikaz kvaliteta. U goste nam dolazi ekipa odlično pokrivena na svim pozicijama. Iskusni Prkačin, Krstić i Mulaomerović daju veliku sigurnost ekipi. Tu su još Tomić, Žorić, Simon i plejada sjajnih igrača. Moramo maksimalno ozbiljno da ih shvatimo. U suprotnom, imaćemo velike probleme. Naporan put do Le Mana je ostavio trag na ekipu, ali i iza Zagreba je takođe gostovanje na evropskom frontu. S obzirom da je rival morao i na put do Vršca, svežina će takođe biti naš adut“, istakao je Karadžić.

Stručni štab Hemofarma ima dosta problema sa povredama.

„Sem Raška Katića i duže odsutnog Milivoja Božovića, svi ostali će biti u sastavu. Rovite igrače smo davno prestali da brojimo, nekolicina trenira pod temperaturom. Ali, s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo i na važnost utakmice nemamo drugog izbora“, zaključio je Stevan Karadžić.

Ekipa Zagreba jedno je od najprijatnijih iznenađenje prvog dela šampionata, pošto nakon 11. rudni ima čak osam pobeda i treća je na tabeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: