Bobijevo sivilo za tri minuta – Klipersi nemoćni u povratku Kazinsa

Košarkaši Los Anđeles Klipersa poraženi su od Golden Stejt Voriorsa na svom parketu rezultatom 112:94.

Izvor: LN

Subota, 19.01.2019.

08:40

Bobijevo sivilo za tri minuta – Klipersi nemoćni u povratku Kazinsa
AP Photo/Mark J. Terrill

Klipersi su se dobro držali do kraja prvog poluvremena protiv aktuelnog šampiona NBA lige, ali su u nastavku posustali i na kraju bili ubedljivo poraženi.

Posle fantastičnog starta sezone i jednog dela kada su držali poziciju na vrhu Zapada, Klipersi su ovim porazom dospeli van zone koja vodi u doigravanje, dok je Golden Stejt prvi u toj konferenciji.

Od srpskih košarkaša, Miloš Teodosić nije ulazio u igru, dok je Boban Marjanović za tri minuta na parketu napravio dve lične greške i izgubio dve lopte, a nije imao nijedan skok, asistenciju, niti je šutnuo ka košu rivala.

Najefikasniji kod pobednika bio je Stef Kari sa 28 poena, Kevin Durent postigao je 24, a povratnik Demarkus Kazins, kojem je ovo bio prvi meč u godinu, imao je 14.

Kod Klipersa istakli su se Tobajas Heris sa 28 i Gilgius Aleksander sa 24 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: