Subota, 22.07.2017.

19:15

Valančunas – ugovor 55 miliona € , auto od 550 €

Centar litvanske reprezentacije Jonas Valančunas se na pripremama nacionalnog tima pojavio u neverovatnoj mašini.

Izvor: MLJ

Valančunas – ugovor 55 miliona € , auto od 550 €
Foto Twitter/@Urdobo

I zaista, novinarima je delovalo kao neverovatno zabavno što se pojavio u Audiju iz devedesetih godina prošlog veka.

Audi 80 možda nekada i jeste bio pojam među automobilima, ali svakako nije bio ono u čemu su očekivali da vide Valančunasa. Košarkaš visok 213 centimetara imao je problema sa izlaskom iz automobila, ali izgleda da nije sa kupovinom.

Pred prošlu sezonu je potpisao ugovor na 64 miliona dolara (55 miliona evra), ove sezone treba da inkasira 15 miliona dolara (12,8 nil. evra) pa je imao i više nego dovoljno da kupi Audi.

"Volite da procenjujete naše automobile, da vidim kako ćete oceniti ovaj", rekao je Valančunas u šali, prenose litvanski mediji. Valančunas je dodao da mu je drago što se reprezentacija okupila i da je prošlo dosta vremena od prošlog puta.

Ruku na srce, ima on još nekoliko nešto "malo" novijih i skupljih automobila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: