Entoni očekuje od Niksa trejd u Teksas

Novi predsednik i generalni menadžer Njujork Niksa, Stiv Mils i Skot Peri, narednih dana razgovaraće sa Karmelom Entonijem o njegovoj budućnosti.

Izvor: AK

Nedelja, 16.07.2017.

18:31

Entoni očekuje od Niksa trejd u Teksas
Foto: Getty images

Kako ESPN prenosi tvrdnju neimenovanog izvora, Entoni očekuje od Niksa da ga trejduju u Hjuston Rokitse.

Entoni je bio spreman da se odrekne klauzule o zabrani trejda zbog Hjustona i Klivlenda, ali je prethodnih nedelja kao prioritet istakao tim iz Teksasa, koji je doveo Krisa Pola uz MVP kandidata Džejmsa Hardena.

Dolazak Milsa i Perija umesto Fila Džeksona stopirao je sve operacije Niksa na nekoliko dana, pre svega što je klub nezadovoljan onim što mu se nudi za Endonija.

Niksi žele da za 33-godišnjeg superstara, desetostrukog Ol-stara dobiju igrače s kojima će moći da grade novi tim konkurentan za plasman u plej-of.

Međutim, višemesečne spekulacije i sukobi na relaciji Entoni-Džekson srozali su vrednost trećem piku sa drafta 2003. godine.

Spekuliše se da bi u posao mogla da bude uključena i treća strana, Portland Trejl-blejzersi, koji su takođe zainteresovani za Entonija, koji vide Mela kao idealno koje bi ih vinulo u rang najboljih timova Zapada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: