Deron Vilijams novi plej Kavalirsa?

Klivlend Kavalirsi nisu bili aktivni poslednjeg dana prelaznog roka u NBA ligi, ali za tako nešto postoji dobar razlog.

Izvor:

Petak, 24.02.2017.

17:21

Deron Vilijams novi plej Kavalirsa?
Getty Images

Lebron Džejms, prva zvezda šampiona najjače lige sveta, nekoliko puta isticao je da je timu neophodan još jedan plejmejker, ukoliko klub želi da odbrani prsten.

Bron je otišao toliko daleko da je i javno 'prozvao' čelnike tima iz Ohaja, a sve u cilju da Kajri Irving ima više vremena za odmor i da ne bude jedini 'pravi' organizator igre kada sezona uđe u plej-of.

Kako prenose mediji u Sjedinjenim Američkim Državama, uključujući i uvek pouzdani ESPN, rešenje za problem Kavsa biće iskusni organizator igre Deron Vilijams.

On je u četvrtak dogovorio otkup ugovora sa vodećim ljudima Dalas Meveriksa, pa je slobodan u izboru novog tima. Za njegove usluge zainteresovano je nekoliko timova, ali je, prema informacijama Marka Steina sa ESPN, on već odlučio da želi samo u Klivlend.

Vilijams igra svoju 12. sezonu u NBA ligi, a osim Meveriksa nastupao je još i za Jutu Džez i Nju Džersi/Bruklin Netsi, dok je imao i epizodu u Bešiktašu.

Tri puta je bio ol-star, dva puta član najboljeg drugog tima lige, kao i deo najbolje petorke rukija kada je stigao u ligu.

Ove sezone prosečno beleži 13 poena, 6,9 asistenciaj i 2,6 skokova u proseku, za nešto manje od pola časa na parketu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: